Seuraa meitä:

Muut

Ronnie O’Sullivan murskasi kiinalaistähden snookerin huippuottelussa – “Käsittämätön tilasto!”

Ronnie O'Sullivan taipui Neil Robertsonille.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Walesin avointa mestaruusturnausta. Turnauksessa on edetty neljännelle kierrokselle, jonka pelit pelataan torstain ainaka vielä loppuun. Kolmannen kierroksen otteluja oli vuorossa vielä iltapäivällä. Perjantaina turnauksessa on enää mukana kahdeksan parasta pelaajaa.

Englantilainen snookerlegenda Ronnie O’Sullivan tarjosi huippusnookeria torstaina yhdessä Kiinan Ding Junhuin kanssa. O’Sullivan oli miesten välisessä kolmannen kierroksen ottelussa vahvempi 4-2 -lukemin, vaikka kaikki lyöntisarjatilastot olivat selvästi kiinalaisen huippupelaajan puolella.

Junhui aloitti ottelun tekemällä 72 pisteen sarjan ja O’Sullivan vastasi tähän välittömästi 85 pisteen sarjalla saatuaan paikan kiinalaisen helposta virheestä. Ottelun kolmannessa erässä Junhui teki kaksi yli 50 pisteen sarjaa ja voitti erän 124-6 -lukemin.

Tämän jälkeen pöydällä juhli vain englantilainen. Junhui tekki neljänteen erään 57 pisteen sarjan, mutta menetti ison johtonsa häviten erän. Sama toistui uudestaan viidennessä erässä, jossa kiinalainen teki 53 pisteen sarjan, mutta sekään ei riittänyt.

Ottelun kuudes ja samalla viimeinen erä oli lopulta O’Sullivanin heiniä selvin 58-18 -lukemin. Ottelu oli siinä mielessä eriskummallinen, että Junhui teki otteluun viisi yli 50 pisteen lyöntisarjaa, mutta onnistui voittamaan ainoastaan kaksi erää. Normaalisti yli 50 pisteen sarjat riittävät erävoittoon. O’Sullivan teki ottelun  isoimman sarjan toiseen erään, joka jäi samalla hänen ainoaksi 50 pisteen ylitykseksi.

Torstain iltasessiossa pelataan yhteensä kahdeksan ottelua ja ne alkavat kello 21.00 alkaen. Mielenkiintoisimmat ottelut ovat Judd Trumpin vääntö Jimmy Robertsonia vastaan ja hurjassa vireessä turnauksessa olleiden Iranin Hossein Vafaein sekä Walesin Ryan Dayn välinen kohtaaminen. Myöhäisillan otteluissa O’Sullivan saa haasteen Ricky Waldenilta ja Australian Neil Robertson joko Barry Hawkinsilta tai Ben Woollastonilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut