Seuraa meitä:

Koripallo

NBA:n supertähti riehui parketilla – “Hän oli uskomaton tänään”

LeBron James ja Anthony Davis.
AOP

NBA:ssa pelattiin lauantain ja sunnuntain välisenä yönä kuuden ottelun mittainen kierros. Kierroksen ehdoton kliimaksi oli viimeisenä otteluna ankanut Los Angeles Lakersin ja Golden State Warriorsin välinen kamppailu. NBA:n läntisen konferenssin huippuottelussa nähtiin hurjaa vääntöä ja yhden pelaajan toimesta käsittämättömät pisteet.

Los Angeles Lakers nousi yön NBA-kierroksella hienoon voittoon 124-116 -lukemin Golden State Warriorsista. Lakers oli ennen viimeistä neljännestä ottelua vielä viidellä pisteellä tappiolla, mutta nousi vahvan päätös neljänneksen turvin kahdeksan pisteen voittoon. Ottelua oli seuraamassa lähes 19 tuhatta katsojaa.

Kotijoukkueen suurimpana tähtenä hääri koripallolegenda LeBron James, joka uhitteli oman uransa yhden ottelun piste-ennätystä. James teki ottelussa yhteensä 56 pistettä, otti kymmenen levypalloa ja antoi kolme koriin johtanutta syöttöä. James pelasi ottelussa 38.33 ja onnistui pelitilanneheitoissa 61,3 prosentin varmuudella. Vapareista tähtipelaaja osui 92 prosentin varmuudella.

– Tänään tunsin oloni kentällä tosi hyväksi. Peli tuntui kentällä äärimmäisen hyvältä ja pystyin tekemään pari hyvää peliä auttaakseni joukkuetta voittoon, kommentoi James NBA:n nettisivuilla.

Ottelussa vajaat 25 minuuttia pleannut ja yhteensä 14 pistettä tehnyt Carmelo Anthony kehui vuolaasti joukkuekaveriaan.

– Hän oli uskomaton tänään. Se tapa miten hän tuli ja rytmitti peliä, oli syy miksi saimme viimeisteltyä takaa-ajomme tässä ottelussa. Hän otti meidät kaikki reppuselkään pelaamisellaan.

Warriorsin tehokkain pelaaja ottelussa oli 59 prosentin varmuudella pelitilanneheitoissa osunnut Stephen Curry. Curry iski yhteensä 30 pistettä ja otti neljä levypalloa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed
BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Koripallo