Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Australialainen krikettilegenda kuoli dramaattisesti – Taustalla älytön paastokuuri

Shane Warne krikettilegenda Australia
AOP

Australialainen krikettilegenda Shane Warne kohtasi perjantaina ennenaikaisen kohtalonsa, kun mies menehtyi sydänkohtaukseen.

Thaimaan poliisi on kertonut, että Shane Warne oli valittanut rintakipuja Australiassa ennen matkaansa Thaimaahan. Warnella oli tietojen mukaan ollut sydänoireita aiemminkin.

52-vuotiaan Warnen kerrotaan kuolleen sydänkohtaukseen perjantaina ollessaan lomalla Thaimaan Koh Samuilla. Paikallinen poliisipäällikkö Yuthana Sirisombat kertoi, että ruumiinavauksen jälkeen Warnen ruumis lennätään takaisin Australiaan, missä Australian pääministeri Scott Morrison on kertonut tarjoavansa valtiolliset hautajaiset kriketinpelaajan perheelle.

Thaimaassa poliisi sulki pois huumeiden tai epämääräisten olosuhteiden vaikutuksen hänen kuolemaansa. Sirisombat sanoi, että hieroja oli käynyt Warnessa huoneistossa, “mutta hänen tilansa oli normaali tuolloin, joten sillä ei ole merkitystä”. Poliisi odottaa edelleen CCTV-kuvaa vahvistaakseen Warnen viimeiset liikkeet. Warne oli viikon lomalla kolmen ystävänsä kanssa Samujana Villasin lomakeskuksessa.

Warne oli vetäytynyt huoneeseensa perjantai-iltapäivänä katsomaan Australia-Pakistanin-ottelua ja suunnitellut juomia ja illallista kello 17. Kun hän ei saapunut paikalle, hänen ystävänsä olivat koputtaneet Warnen oveen kello 17.15 ja löysivät hänet elottomana. Warnen yritysjohtaja Andrew Neophitou yritti elvyttää australialasita lääkäreiden saapumista odottaessa.

Paikallisen pelastusryhmän päällikkö Phet Boonrak kertasi Warnen pelastusyrityksen dramaattisia käänteitä.

– Kun saavuimme paikalle, henkilö oli tajuton ja hänellä oli heikko pulssi, joten yritimme elvyttää ja kutsua ambulanssin.

– Hänen ystävänsä olivat järkyttyneitä, he sanoivat löytäneensä hänet tajuttomana. Kun ambulanssi saapui, he veivät hänet välittömästi sairaalaan.

Bo Phutin poliisin edustaja Chatchawin Nakmusik kertoi lisää yksityiskohtia tapahtumista.

– Huvilan johtaja vei minut tarkastamaan paikan. Huvilassa on useita huoneita. Hänen ystävänsä kertoivat minulle, että Shane nukkui makuuhuoneessaan iltapäivällä. Myöhemmin, kun he halusivat syödä päivällistä, he menivät hakemaan häntä, mutta oli jo tajuton. He ilmoittivat huvilan johdolle ja soittivat ambulanssin. He yrittivät elvyttää, mutta Shane oli jo kuollut.

Taustalla kunnianhimoinen kuntoiluprojekti

Neljä päivää aiemmin Instagramissa Warne kertoi suunnitelmastaan ​​laihtua ja palata fyysiseen huippukuntoonsa.

– Operaatio revitty on alkanut (kymmenen päivää) ja tavoitteena on päästä takaisin tähän muutaman vuoden takaiseen kuntoon heinäkuuhun mennessä! Mennään, Warne intoili.

Warnen pitkäaikainen manageri James Erskine paljasti kuitenkin sunnuntaina, että Warne oli ryhtynyt liiankin rajuihin toimiin painaessaan painoaan alas. Hänen dieettinsä oli erittäin kiistainalainen.

– Se oli vähän kaikki tai ei mitään. Se oli joko valkoisia sämpylöitä, joiden keskelle oli tungettu voita ja lasagnea, tai hän joisi mustaa ja vihreää mehua.

Warnen tupakointitottumukset eivät myös auttaneet asioita.

– Hän ilmeisesti poltti suurimman osan elämästään, mutta en tiedä, luulen, että se oli vain massiivinen sydänkohtaus. Näin on mielestäni tapahtunut, Erskine totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut