Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Jääpallon Bandyliigassa törkeä vastustajan telominen – Ei kurinpitoseuraamuksia

Akilles Narukerä Bandyliiga
AOP

Jääpallon Bandyliigan maanantaisessa Akilles-Narukerä-välieräottelussa nähtiin todellinen törkytemppu, kun Narukerän Tuomas Antikainen teloi Akilleksen Denis Sadakovia.

Tilanteessa Narukerän Tuomas Antikainen kaatoi Akilleksen Denis Sadakovin ensin nurin ja potkaisi venäläistä hänen maatessaan jäässä.

Akilleksen päävalmentaja Jari Hyttinen julkaisi tapahtuneesta videon Twitterissä ja kommentoi tapahtunutta kiukkuisesti.

– Ensin terällä nilkkaan ja sitten vielä potku päähän. Tällaista sikailua ei pitäisi hyväksyä missään urheilulajissa, mies raivosi aiheesta.

Tilanteesta ei tuomittu jäähyä. Tilanne ei edennyt myöskään Bandyliigan kurinpitäjälle, koska Jääpalloliitto Ry:n sääntöjen mukaan pyyntö olisi pitänyt toimittaa perille jo ottelua seuraavana päivänä eli maanantaina kello 12 mennessä. Hyttinen protestoi myös kireää aikataulua ja sitä, että sääntöjen mukaan vain joukkueet voivat viedä tilanteita kurinpidon käsiteltäväksi.

– On kyllä liiton ja kurinpidon tiedossa, vaikka virallista pyyntöä ei oikeassa aikaikkunassa seuran toimesta ole tehty. Sillä ei kyllä pitäisi olla tällaisessa edes merkitystä.

Narukerä sen sijaan reagoi tilanteeseen. Seura kertoi tutkivansa Antikaisen toimintaa.

– Toiminta videon tilanteessa ei vastaa millään tavalla seuran arvoja ja asia käsitellään seuran sisällä, seura painottaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu