Seuraa meitä:

Muut

NFL:ssä jysähti megaluokan kauppa! – Super Bowlin voittanut pelinrakentaja vaihtaa maisemaa

Russell Wilson Seahawksissa NFL
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ykkössarjassa NFL:ssä on nähty odotettukin pelaajakauppa. Pelaajakaupassa osallisena ovat olleet Seattle Seahawks sekä Denver Broncos ja kaupassa Seahawksin pitkäaikainen pelinrakentaja vaihtaa maisemaa.

NFL:ssä on tapahtunut koko kauden kovin pelaajakauppa, kun Seattle Seahawksin pitkäaikainen pelinrakentaja ja Super Bowl MVP Russell Wilson on kaupattu. Wilson siirtyy Seahawksista Denver Broncosin riveihin, joka on ollut käytännössä Peyton Manningin uran päättymisen jälkeen ilman laadukasta pelinrakentajaa.

Pelaajakaupassa Broncosiin siirtyy Wilsonin lisäksi neljännen kierroksen varausvuoro. Seahawks saa pelinrakentajastaan vaihdossa pelinrakentaja Drew Lockin, sisemmän laitahyökkääjän Noah Fantin ja puolustuksen linjamies Shelby Harrisin. Näiden lisäksi Seahawks sai kaksi ykköskierroksen varausta, kaksi kakkoskierroksen varausta ja viidennen kierroksen varausvuoron.

33-vuotias Wilson varattiin vuoden 2012 NFL:n varaustilaisuudessa Seahawksiin kolmannella kierroksella. Tulokaskaudella Wilsonin johdolla Seahawks voitti yksitoista ottelua ja hävisi viisi. Wilson heitti kaudella 26 touchdownia ja eteni heittämällä 3118 jaardia.

Super Bowlin Cincinnatista kotoisin oleva pelinrakentaja voitti Seahawksin kanssa vuonna 2014 eli toisella kaudellaan NFL:ssä. Tuolloin Seahawks kaatoi Manningin johtaman Broncosin Super Bowlissa tylyin 43-8 -lukemin.

NFL-uransa aikana Wilson on voittanut 104 ottelua 158’sta ottelustaan ja heittänyt yhteensä 292 touchdownia.

Seahawksiin siirtyneistä pelaajista Lock on varmasti toimiva väliaikainen ratkaisu pelinrakentajan paikalle. Fant tuo taitoa sisemmän laitahyökkääjän paikalle, mutta kaupan tärkeimmät palaset ovat varausvuorot, joista on paljon iloa organisaation uudelleenrakennuksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut