Seuraa meitä:

Muut

NFL:ssä vedonlyöntiskandaali – Seuraamuksena ankara pelikielto

Calvin Ridley laitahyökkääjä Atlanta Falcons
AOP

NFL-joukkue Atlanta Falconsin laitahyökkääjä Calvin Ridley on saanut ankaran pelikiellon NFL:ltä rikottuaan räikeästi sarjan vedonlyöntisääntöjä kaudella 2021.

Amerikkalaisen jalkapallon huippuliiga NFL ilmoitti maanantaina, että se on asettanut Atlanta Falconsin laitahyökkääjän Calvin Ridleyn toistaiseksi pelikieltoon hänen lyötyään vetoa NFL-peleistä kaudella 2021. Ridleyn pelikielto jatkuu ainakin kauden 2022 ajan.

NFL: n mukaan Ridley löi vetoa viiden päivän aikana marraskuun lopussa 2021, jolloin hän oli sairaslomalla sivussa seuransa toiminnasta. Ridley ehti pelata vain viisi ottelua viime kaudella ennen kuin jäi sairaslomalle keskittyäkseen henkiseen hyvinvointiinsa.

NFL:n komissaari Roger Goodell tuomitsi kurinpitopäätöksessä Ridleyn toiminnan.

– NFL:n menestykseen liittyen ei ole mitään olennaisempaa – ja kaikkien liigaan liittyvien tahojen maineisiin liittyen – kuin pelin rehellisyyden kunnioittaminen. Tämä on jokaisen pelaajan, valmentajan, omistajan, tuomarin ja kaikkien muiden, jotka työskentelevät liigan parissa, vastuulla.

– Toimintasi laittoi pelin rehellisyyden vaaraan, uhkasi vahingoittaa kansalaisten luottamusta ammattimaiseen jalkapalloon ja mahdollisesti heikensi kanssapelaajiesi mainetta koko NFL:ssä.

NFL:n uhkapelisäännöt ovat tiukat.

– Vuosikymmenien ajan NFL-pelejä koskevaa uhkapelaamista on pidetty yhtenö merkittävimmistä liigan sääntöjen rikkomuksista ja se takaa merkittävimmät seuraamukset. Tunnustan ja kiitän sinua siitä, että osallistuit viipymättä haastatteluun ja tunnustit tekosi.

NFL ilmoitti myös, että sen tutkimuksessa ​​ei löytynyt todisteita, että mitään sisäpiirin tietoa olisi käytetty tai sopupelaamista olisi havaittu. Myöskään ei ole näyttöä siitä, että valmentajat, toimihenkilöt, joukkuetoverit tai muut pelaajat olisivat olleet tietoisia Ridleyn vedonlyönnistä.

Mediatietojen mukaan Ridley käytti henkilökohtaista puhelintaan vetojen tekemisessä. Tietojen mukaan Ridley ei myöskään lyönyt vetoa Falconsin peleistä.

Ridleyn tulevaisuus NFL:ssä epävarma

Kun NFL tiedotti Ridleyn pelikiellosta, Ridley totesi Twitterissä, että hänellä ei ole rahapeliongelmaa.

Ridley on oikeutettu anomaan pelikieltonsa purkua 15.2.2023 alkaen. Ridleyn seura Falcons julkaisi aiheesta myös oman tiedotteensa.

– Olemme siirtymässä eteenpäin kaudella 2022 tällä päätöksellä. Kaikki lisäkysymykset NFL:n tekemästä päätöksestä täytyy suunnata liigan toimistoon.

Ridleyn tulevaisuus Atlantassa oli jo epävarma sen jälkeen, kun hän jätti seuran kesken viime kauden jäädäkseen sairauslomalle. Falcons ei ollut vielä tiedottanut miehen jatkosta seurassa. Ridleyn sopimus jatkuu kauden 2023 loppuun saakka.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut