Seuraa meitä:

Muut

Rap-legenda Snoop Dogg lähtee mukaan e-urheilubisnekseen! – Liittyy mukaan merkittävän lajiorganisaation riveihin

Snoop Dogg rap-artisti e-urheilija USA
AOP

Rap-legenda Snoop Dogg julkisti tiistaina lähtevänsä mukaan e-urheiluun. Mies liittyi FaZe Clan -organisaatioon.

Rap-muusikko Snoop Dogg, oikealta nimeltään Calvin Broadus jr, julkaisi yhdessä FaZe Clan -organisaation kanssa tiedotteen, jonka mukaan Dogg liittyy FaZe Clanin hallitukseen sen jälkeen, kun yritys tulee julkiseksi myöhemmin tänä vuonna. Dogg myös “luo yhdessä sisältöä, osallistuu keskeisiin liiketoimintahankkeisiin ja lanseeraa tuotteita brändin kanssa” tiedotteen mukaan.

Faze Clanin strategiajohtaja Kai Henry riemuitsi FaZe Snoopin, joksi artistia organisaatiossa kutsutaan, mukaan saamisesta.

– Fazen ja Snoopin orgaaninen suhde on kehittynyt jo vuosia, joten olemme innoissamme voidessamme toivottaa Faze Snoopin virallisesti tervetulleeksi perheeseen. Alkuperäisenä Internet-lapsena ja ensimmäisen sukupolven pelaajana Snoop on aina ymmärtänyt musiikin, elämäntavan ja pelaamisen välisen kulttuurisen yhteyden.

– Nykyään Snoop on näkyvä ääni nousevassa Web3-yhteisössä ja meillä on jännittäviä suunnitelmia luoda yhdessä metaversumissa, mikä luo uusia sitoutumismahdollisuuksia molemmille fanijoukoillemme, Henry taustoitti.

Dogg on tunnettu nimi pelipiireissä. Hän on muun muassa suoratoistanut Battlefield 1 -pelaamistaan, julkaissut oman esports-liigansa ja suoratoistaa Twitchissä pelaamistaan. Suurin innostus FaZe Clan -siirtoon tuli kuitenkin miehen pojalta.

– Nuori samaistuu brändiinsä, ja poikani Cordell Broadus tiesi sen, minkä vuoksi hän toi meidät yhteen, Dogg totesi.

Doggin Cordell-poika oli isänsä kanssa samoilla linjoilla.

– Kun olen seurannut, mitä FaZe Clan on rakentanut pelimaailmassa, tiesin, että sillä oli luonnollinen yhteys siihen, mitä isäni on tehnyt. Kun katson näitä kahta tuotemerkkiä, inspiroiduin niiden synergiasta, joten toin ne yhteen tähän kumppanuuteen. En malta odottaa, että maailma näkee, mitä aiomme tehdä.

FaZen palkkalistoilla on useita muitakin ihmisiä, jotka eivät ole ammattipelaajia, mukaan lukien NFL-tähti Kyler “FaZe K1” Murray, LeBron “FaZe Bronny” James jr, Lil Yachty eli “FaZe Boat” ja Offset eli “FaZe Offset”.”

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut