Seuraa meitä:

Tennis

Saksan tennistähti Alexander Zverev sai kovan tuomion lapsellisesta riehumisestaan Acapulcossa

Alexander Zverev Acapulcon ATP-turnaus
AOP

Saksalainen tennistähti Alexander Zverev sai ankaran tuomion Meksikon Acapulcon ATP-turnauksen nelinpelin riehumisestaan.

Tennisammattilaisten liiton ATP:n sääntöjen ja kilpailutoiminnan varatoimitusjohtaja Miro Bratoev on julkaissut kurinpitopäätöksen saksalaisen Alexander Zverevin toiminnasta Meksikon Acapulcoossa pidetyssä ATP-turnauksessa. Zverev poistettiin turnauksesta epäurheilijamaisen käytöksen johdosta.

Toimintansa seurauksena Zverev sai 40 000 Australian dollarin sakot. Lisäksi hän jäi ilman turnauksen 31 570 euron palkintorahoja sekä ranking-pisteitä. Lisäksi miehelle määrättiin 25 000 dollarin ehdollinen sakko vuoden ajaksi ja kahdeksan viikon pelikielto ATP-tapahtumiin.

Sakko määrätään maksuun, jos Zverev rikkoo ATP:n asettamia kahta ehtoa.

– Epäurheilijamainen käytös, joka perustuu toimiin, kuten epäkunnioittava tai aggressiivinen käyttäytyminen, joka suunnataan kohti tuomareita, vastustajaa, katsojaa tai muuta henkilöä ottelun aikana tai sen jälkeen.
– Tuomarin, vastustajan, katsojan tai muun henkilön suullinen tai fyysinen pahoinpitely joko kentällä tai pelitapahtumassa.

Jos Zverev pystyy hillitsemään itsensä ehtojen mukaisesti, seuraamukset hylätään muodollisesti koeajan loppumisen jälkeen. Jos rikkeitä tapahtuu, sanktiot asetetaan voimaan muutoksenhakuprosessin jälkeen. Zverev voi myös vielä valittaa 11.3. saakka nyt tehdystä kurinpitopäätöksestä.

Lapsellinen riehuminen pelikiellon taustalla

Zverev hankki pelikieltonsa raivoamalla ja lyömällä mailansa neljällä sivalluksella rikki tuomarikorokkeeseen. Hän poltti päreensä Acapulcon nelinpeliturnauksen yhteydessä, jossa saksalainen kohtasi brasilialasparinsa Marcelo Melon kanssa Harri Heliövaaran ja Lloyd Glasspoolin.

Heliövaara-Glasspool-pari voitti ottelun erin 6-2, 4-6, 10-6. Zverev heitettiin rangaistuksena ulos myös kaksinpelistä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis