Seuraa meitä:

Muut

Kehonrakennuspiireissä jälleen dramaattinen kuolema – Uhri ei peitellyt lainkaan steroidien käyttöään

kehonrakennus
AOP

Yhdysvaltalainen huippukehonrakentaja Bostin Lloyd on kuollut 29-vuotiaana. Mies tuli tunnetuksi avoimuudestaan steroidien käytön suhteen.

Yhdysvaltalainen kehonrakentaja Bostin Lloyd on kuollut 29-vuotiaana. Virallista kuolinsyytä ei ole toistaiseksi vahvistettu. Loyd pyörtyi kotonaan Yhdysvaltain Floridan Springhillissä ennen kuin hänet vietiin sairaalaan, jossa hänet julistettiin kuolleeksi.

Loyd tuli tunnetuksi urallaan siitä, että keskusteli julkisesti steroidien käytöstä. Hänestä tuli ensimmäinen kilpaileva kehonrakentaja, joka tunnusti suoraan steroidien käytön. Hän myös tunnusti, että steroidit aiheuttivat miehelle munuaisten vajaatoiminnan ja että hän kärsii sen vaikutuksista suuresti.

Loyd sai tietää munuaisdiagnoosistaan ​​lokakuussa 2020 ja alkoi tutkia, voisiko munuaisia palauttaa toimimaan normaalisti. Loydille aloitettiin monia hoitoja, kuten palautuspeptidejä, glutationia ja kantasoluhoitoja.

Lloyd tuli tunnetuksi myös haastatteluistaan Generation Iron -median kanssa. Hän kertoi muun muassa useaan otteeseen syntolin käytöstä urheilussa. Hän kertoi myös, kuinka hän käytti runsaasti doping-aineita ja muita laittomia suorituksen parannukseen tähtääviä keinoja. Lloyd yritti uransa jälkeen tutkia keinoja auttaa samanlaisten ongelmien kanssa painivia kilpaveljiään, mutta aika miehen tiimalasissa loppui kesken.

Loydin viimeinen kilpailu oli vuoden 2016 NPC Kevin Gore Border Klash.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut