Seuraa meitä:

Formula 1

Bahrainin F1-varikolla draamaa – Huippukuski antoi positiivisen korona-näytteen

Daniel Ricciardo F1 McLaren
AOP

McLarenin australialaisella Formula 1 -kuskilla Daniel Ricciardolla kävi Bahrainissa ajettavissa F1-testeissä uskomattoman huono tuuri, kun mies antoi positiivisen korona-näytteen.

McLarenin Formula 1 -kuskin Daniel Ricciardon korona-testi on osoittautunut positiiviseksi. Tämä tarkoittaa, että australialainen joutuu jättämään loput kaudenalustestit Bahrainissa väliin. 32-vuotiaan Ricciardon oli tarkoitus ajaa jokaisessa testissä ennen Bahrainin GP:tä.

Positiivista tilanteessa on se, että Ricciardon eristysajan pitäisi päättyä ajoissa, jotta hän voi osallistua varsinaiseen Bahrainin GP-viikonloppuun. Itse osakilpailu ajetaan 20.3.

Formula 1 ilmoitti, että australialainen oli aiemmin palauttanut negatiiviset testit. Ricciardo oli tuntenut olonsa alunperin huonovointiseksi, mutta ensimmäinen positiivinen testitulos saatiin vasta perjantaina.

McLarenilla on ollut viimeisissä testeissä tekniikkamurheita jarrujen kanssa, joten Ricciardon sivuun joutuminen kasaa tallille paineita viimeisten testimahdollisuuksien maksimaalisesta hyödyntämisestä.

Ricciardo suhtautui Twitter-tilillään asiaan tyynesti.

– Parempi tällä viikolla kuin ensi viikolla. Harmi, että jätin testit väliin, mutta olo alkaa helpottaa. Pysyn eristyksissä ja keskityn vain ensi viikonloppuun.

– Suuret kiitokset Landolle & McLarenille raskaasta työskentelystä, olen teille velkaa oluita (maitoa Landolle). Arvosta kaikkien paranemistoivotuksia, australialainen tuumaili.

McLarenin toinen kilpakuljettaja Lando Norris hoitaa tallin testirupeaman loppuun Bahrainissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1