Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Kamppailu-urheilulegenda tukee Logan Paulin uusia kamppailu-urheilupyrkimyksiä: “Olen iloinen näiden kaverien puolesta”

Brock Lesnar vapaaottelu showpaini USA
AOP

Vapaaottelu- ja showpainilegenda Brock Lesnar on ottanut julkisesti kantaa YouTube- ja nyrkkeilijäjulkkis Logan Paulin suunnitelmiin painia showpainin mahtiorganisaation WWE:n vuoden isoimmassa PPV-tapahtumassa WrestleMania 38:ssa.

Vapaaottelu- ja showpainilegenda Brock Lesnar kertoi olevans vaikuttunut siitä, mitä Logan Paul on rakentanut itselleen ja olevansa innokas näkemään, voiko Paul saavuttaa menestystä showpainissa. Paul ottelee WWE-tähti The Mizin kanssa Rey Mysteriota ja Dominik Mysteriota vastaan joukkueottelussa jättipromootion WrestleMania 38 -PPV-tapahtumassa. Paulilla on jo aiempaa kamppailu-urheilukokemusta nyrkkeilystä.

– Hienoa YouTubelle. Olen iloinen näiden kaverien puolesta. He työskentelivät jonkin eteen. He rakensivat nimeään. He ajattelivat laatikon ulkopuolella, he mainostivat itseään, Lesnar kehui.

Paul on esiintynyt WWE:ssä jo kerran aiemminkin, WrestleMania 37 -PPV-tapahtumassa Sami Zaynin seuralaisena. Nyt Paulilla on kuitenkin edessään showpainikehädebyyttinsä, joka on aivan uusi aluevaltaus miehelle.

– Voiko hänestä tulla showpainija? Ehkä, jos hän panee siihen yhtä paljon kunnianhimoa, Lesnar puntaroi Paulin showpainiuran jatkonäkymiä.

Lesnar painottaa myös asioiden ottamista omiin käsiin

Lesnar painotti aiemmin kolme viikkoa sitten esiintyessään The Pat McAfee Show’ssa sitä, kuinka kunnianhimo on oleellinen asia tämän päivän showpainissa ja kuinka sitä puuttuu monelta nuorelta kyvyltä. Mies myös alleviivaa riskien ottamisen uskaltamista. Lesnar on omalla urallaan tullut tunnetuksi vauhdikkaista liikkeistään ja mies on rampannut edestakaisin showpaini- ja vapaaottelukehien väliä.

– Tiedän mitä tein. Tein vain mitä halusin, mitä halusin tehdä, enkä välittänyt, jos menettäisin työpaikkani. En pelännyt irtisanoutua työstäni tai mennä tekemään tätä tai tehdä sitä. Täytyy olla munaa, rohkeutta, Lesnar täräytti.

44-vuotiaan Lesnarin kamppailu-urheilu-ura hakee vertaistaan. Hän on moninkertainen mestari niin showpainissa kuin vapaaottelussakin. Mies painottikin, että hän on ollut oman onnensa seppä.

– Näitä asioita ei ole annettu minunlaisilleni ihmisille. Minä otan ne. Otan kaiken, mitä haluan, koska laitan siihen mieleni, sydämeni ja sieluni.

– Olen teurastaja, olen maanviljelijä, olen isä, olen aviomies. Laitan koko hiton sieluni kaikkeen, mitä teen. En usko, että ihmiset tekevät niin. Voisitko tehdä hiton työsi paremmin? Todennäköisesti voisit. Luulen, että jokainen voisi. Se on laiskuutta, sen noudattamista. Se on se, mikä minua suututtaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit