Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksessä aivan uskomaton temppu! – Tällaista et ole ennen nähnyt

Yhdysvaltain Maxime Cressy
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella alkoi torstaina Masters-1000 -tason turnaus Yhdysvaltain Kaliforniassa. Kaliforniassa pelataan Indian Wellsin turnaus, joka on nyt omalla paikallaan keväällä. Viime vuonna turnaus pelattiin syksyllä koronajärjestelyjen takia. Turnauksen avauspäivänä nähtiin jo hienoja otteluja ja ennennäkemätön temppu.

Indian Wellsin Masters-1000 -turnaukseen ykkössijoitettuna on lähti Venäjän ATP-listan ykkösnimi Danill Medvedev. Entinen maailman ykköspelaaja Novak Djokovic joutui vetäytymään turnauksesta koronarokotusongelmien takia. Medvedev kohtaa avausottelussaan toisella kierroksella Tshekin karsija Tomas Machacin, joka kaatoi avauskierroksen ottelussaan Australian Alexei Popyrinin 2-0 (6-3, 7-5) -erin.

Turnauksen avauspäivänä Indian Wellsissä kävi todella kova tuuli ja siitä nähtiin loistava esimerkikki kahden yhdysvaltalaispelaajan välisessä kamppailussa. Ottelussa nähtiin iso yllätys, kun Christopher Eubanks kaatoi syöttö-lentolyönti -peliä pelaavan Maxime Cressyn 2-1 (5-7, 7-6, 6-4) -lukemin.

Itse ottelun hienoin ja eriskummallisin suoritus nähtiin Cressyn syötössä, kun pelaaja käytti vastatuulta hyödykseen. Cressy syötti vastatuuleen oikealla kierteellä korkean syötön, joka painoi pallon kenttään ja Eubanksin tavoittamattomiin. Kovia ässäsyöttöjä nähdään usein, mutta tässä vedettiin melkoinen kani hatusta.

Eubanks kohtaa toisella kierroksella turnauksessa kahdeksanneksi sijoitetun Casper Ruudin, joka voitti helmikuussa Buenos Airesin massakentällä pelattavan turnauksen ja tämän jälkeen oli mukana Davis Cupissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis