Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorella iso peli – Indian Wellsin toinen kierros päätökseen sunnuntaina

Emil Ruusuvuori venytti tiensä toiselle kierrokselle.
AOP

Tenniksessä pelataan niin miesten ATP-kiertueella kuin naisten WTA-kiertueella ensimmäistä Masters-1000 -tason turnausta. Suomen Emil Ruusuvuori pelaa turnauksen toisen kierroksen ottelunsa sunnuntaina ja kohtaa argentiinalaisen huippupelaajan.

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuorella on hieno mahdollisuus ottaa kova päänahka Yhdysvaltain Indian Wellsissä. Ruusuvuori kohtaa Indian Wellsin toisella kierroksella Argentiinan massaspesialisti Diego Schewartzmannin. Kyseessä on pelaajien ensimmäinen kohtaaminen.

Argentiinalainen on turnauksessa 14. sijoitettu pelaaja ja pääsi suoraan toiselle kierrokselle. Ruusuvuori pelasi avauskierroksella kokenutta Philipp Kolschreiberia vastaan ja voitti pelin tyylipuhtaasti 2-0 -erin. Sunnuntain ottelun voittaja kohtaa kolmannella kierroksella yhdysvaltalaisen syöttötykin John Isnerin, joka kaatoi toisella kierroksella 2-0 -erin Sam Querreyn. Ottelussa molemmat erät menivät katkaisupeliin, vaikka ottelussa nähtiin molemmilta yksi murto.

Ruusuvuoren kaaviopuolen kovin pelaaja on Alexander Zverev, joka on sijoitettu kolmanneksi turnauksessa. Zverev tulee vastaan aikaisintaan välierässä.

Indian Wellsissä on kaikki kärkisijoitetut menneet sujuvasti toiselle kierrokselle. Lauantain ottelussa Rafael Nadal nousi kahden murron takaa voittoon kolmannessa erässä Sebastian Kordasta, vaikka Korda sai kaksi kertaa syöttää otteluvoitosta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis