Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

F1-tähti Sir Lewis Hamilton repäisi – Vaihtaa nimeään

Sir Lewis Hamilton F1-kuski Mercedes
AOP

Mercedeksen Formula 1 -tähtikuljettaja Sir Lewis Hamilton ilmoitti aikovansa kunnioittaa äitiään ottamalla myös hänen sukunimensä viralliseen käyttöönsä. Miehen virallinen nimi on siis jatkossa sir Lewis Hamilton-Larbalestier.

Mercedeksen Formula 1 -tähtikuljettaja Sir Lewis Hamilton paljasti Bahrainin F1 GP:n alla vuoden 2022 Dubai Expossa, että hän on vaihtamassa nimeään niin, että se sisältää hänen äitinsä sukunimen Larbalestier. Miehen virallinen nimi on siis jatkossa Sir Lewis Hamilton-Larbalestier.

– Olen todella ylpeä perheeni Hamilton-nimestä. Kukaan teistä ei ehkä tiedä, että äitini tyttönimi on Larbalestier, ja olen juuri laittamassa sen nimeeni.

– En täysin ymmärrä ajatusta, että kun ihmiset menevät naimisiin, nainen menettää nimensä. Haluan todella, että äitini jatkaa Hamilton-nimellä, 37-vuotias englantilainen taustoitti.

Hamiltonin äiti Carmen Lockhart erosi Lewisin isästä Anthony Hamiltonista, kun Lewis oli kaksivuotias. Hamilton varttui enimmäkseen isänsä ja äitipuolensa Linda Hamiltonin kanssa. Lewis totesi myös, että perhe on hänelle kaikkein tärkein.

– Se merkitsisi koko maailmaa perheelleni, jos voittaisin kahdeksannen mestaruuteni.

Lewis totesi, ettei ole täysin varma, koska nimenmuutos virallistuu, mutta hän uskoi sen tapahtuvan nopeasti.

– Toivottavasti pian, en tiedä tapahtuuko se tänä viikonloppuna, mutta työskentelemme sen eteen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1