Seuraa meitä:

Muut

NFL:n elävä legenda kumosi päätöksensä! – “Minun paikkani on edelleen kentällä”

Tom Brady Buccaneers
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon ykkösliigassa eli NFL:ssä oltiin jo valmistauduttu aikaan jälkeen pelinrakentaja Tom Bradyn. Brady ilmoitti kauden päättymisen jälkeen lopettavansa uransa, mutta nyt tilanne on kääntynyt päälaelleen,

NFL:ssä kaiken mahdollisen moneen kertaan voittanut 45 vuotta elokuussa täyttävä pelinrakentaja Tom Brady tiedotti omassa Twitter-kanavassaan, että ura jatkuu syksyllä. Brady ilmoitti tammikuussa uransa päättymisestä hävityn NFC:n divisioonakierroksen pudotuspeliottelun jälkeen, mutta on kahden kuukauden jälkeen pyörtänyt päätöksensä. Bradysta tulee NFL:n kautta aikain vanhin pelaaja.

– Viimeisen kahden kuukauden aikana olen ymmärtänyt, että minun paikkani on edelleen kentällä eikä katsomossa. Tämä aika tulee vielä, mutta sen aika ei ole nyt. Rakastan joukkuekavereitani ja kannustavaa perhettäni. He tekevät tämän mahdolliseksi. Palaan kentille 23. kaudeksi Tampaan. Meillä on bisneksiä selvittämättä, Brady kommentoi Twitterissä.

Brady pelaa ensi kaudellakin Tampa Bay Buccaneersin riveissä, jossa kaliforniasta kotoisin oleva pelaaja on kaksi edellistä vuotta viettänyt. Brady aloittaa syksyllä uransa 23. kauden NFL:ssä. 44-vuotias pelaaja on voittanut Super Bowlin yhteensä seitsemän kertaa ja näistä kuusi on New England Patriotsin paidassa. Vain kolmesti Brady on hävinnyt Super Bowlin ja näistä tappiot ovat kahdesti New York Giantsia vastaan sekä kertaalleen Philadelphia Eaglesille.

Viime vuonna Brady pelasi hurjalla tasolla Buccaneersissa. Oikealla kädellä palloa heittävä Brady teki yhteensä 43 touchdownia 17 ottelussa ja heitti 5316 jaardia. Vuonna 2007 Brady viimeisteli uransa ennätyksen 50 touchdownia Patriotsin paidassa jolloin joukkue voitti kauden aikana 18 ottelua, mutta hävisi Super Bowlin Giantsille.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut