Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti teki huikean uroteon jo toista kertaa vuoden sisään – Riskeerasi tempussa oman henkensä

Kevin Holland vapaaottelu USA
AOP

UFC:n keskisarjassa menestystä niittänyt yhdysvaltalainen vapaaottelija Kevin Holland teki todellisen uroteon maanantaina viettäessään iltaa ravintolassa. Mies ystävineen taltutti ravintolassa ammuskelleen ihmisen.

29-vuotias yhdysvaltalainen vapaaottelija Kevin Holland oli Ra Sushi -ravintolassa Yhdysvaltojen Texasissa, Houstonin kaupungin Highland Village -kaupunginosassa ystäviensä kanssa syömässä. Maanantai-iltana noin kello 23.30 tapahtumat saivat kuitenkin järkyttävän käänteen, kun 24-vuotias Jesus Edrai Cardiel Samaniego avasi tulen ravintolassa ampumalla ilmaan.

Ravintolassa oli tapahtuma-aikaan lähes 50 asiakasta ja monet heistä heittäytyivät peloissaan maahan asemiehen tieltä.

– Söimme ja seuraavana asiana, jonka tiesimme, oli juuri kuulunut laukaus.

– Kaikki pysähtyi ja sitten kaikki alkoivat juosta päästäkseen pöydän alle, Holland kertasi.

Holland ystävineen päätti kuitenkin toimia.

– Hyppäsimme nopeasti ylös, pääsimme ampujan luo ja saimme hänet maaahan.

– Hänellä oli reppu mukanaan. Otimme repun pois häneltä, koska emme tienneet, mitä repussa oli. Melkein kaikki meni hyvin siitä eteenpäin, yhdysvaltalainen kuvaili tapahtumasarjaa.

Kun poliisit saapuivat paikalle, ampuja Samaniego oli saatu hallintaan ja hänen aseensa vietiin pois.

Jälkikäteen Holland julkaisi videon poliiseista paikan päällä. Hän seisoi ystävänsä Robinsonin vieressä ja sanoi, että oli tapahtunut ammuskelu ja kirjoitti “Olen humalassa ja taistelen, kung-fu -taistelua”. Holland lisäsi vielä toisella videolla, että epäilty oli kunnossa.

Samaniegoa uhkaavat syytteet varastetun aseen hallussapidosta ja ampuma-aserikoksista. Poliisin mukaan hänellä oli kiinniottohetkellä myös huumeita.

Holland on aiemminkin esittänyt sankaritekoja. Viime vuonna hän otti kiinni autovarkaan kotikaupungissaan. Holland lähti varkaan perään, kun varkauden kohteeksi joutunut mies pyysi apua ja vapaaottelija saikin varkaan kiinni takaa-ajon jälkeen. Holland myös piti varkaan kurissa siihen saakka, että poliisi saapui pidättämään hänet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit