Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Yksi kaikkien aikojen legendaarisimmista showpainijoista menehtyi – Kantoi 15 mestaruutta urallaan

Scott Hall showpaini USA
AOP

Showpainimaailma koki maanantaina valtavan menetyksen, kun lajin ehdottomiin legendoihin kuulunut Scott Hall menehtyi 63-vuotiaana saatuaan kolme peräkkäistä sydänkohtausta.

Yhdysvaltalainen Scott Hall niitti suurta mainetta aikansa kolmessa suuressa showpainipromootiossa. Pääosan urastaan hän paini WWE:ssä, WCW:ssä ja TNA:ssa Razor Ramon – ja Scott Hall -kehänimillä. Hän käväisi myös ECW:ssä, muttei paininut kuin kaksi televisioimatonta ottelua.

Hallin Razor Ramon -hahmo oli uraauurtava keksintö miehen WWE-uralla, silloisessa WWF-nimellä tunnetussa organisaatiossa. Hahmo perustui pitkälti noin kutsuttuun tweener-rooliin, jossa hän ei esiintynyt sen tarkemmin pahan heel-painijan kuin hyvän face-painijankaan roolissa. Esimerkiksi yleisö hurrasi Hallille kovaan ääneen monesti, vaikka mies heelin roolia nimellisesti vetikin.

Myöhemmin siirryttyään WWF:stä WCW:hen Hall muodosti toisen showpainilegendan Kevin Nashin kanssa rajoja rikkoneen nWo-tallin. Se rikkoi monia lajin tabuja ja oli merkittävässä roolissa muun muassa WWF:n ja WCW:n välisessä, Monday Night Warsina tunnetussa, kamppailussa, jossa organisaatiot taistelivat olemassaolostaan. Hallin ja Nashin panoksesta kamppailu päättyi WWF:n voittoon.

Niin uraauurtava ja suosittu painija kuin Hall olikin, hän ei missään merkittävässä promootiossa päässyt kantamaan kaikista arvokkainta mestaruusvyötä. WWE:ssä mies oli nelinkertainen Intercontinental-mestari, WCW:ssä yksinkertainen TV-mestari, kaksinkertainen USA:n mestari ja seitsemänkertainen joukkuemestari. TNA:ssa mies oli yksinkertainen joukkuemestari.

Hall valittiin myös kahteen kertaan WWE:n Hall of Fameen. Vuonna 2014 hänet valittiin sinne Razor Ramon -hahmollaan ja vuonna 2020 nWo:n jäsenenä.

Useat showpainiorganisaatiot ympäri maailman ovat ilmaisseet osanottonsa Hallin perheelle. Hall oli joutunut alunperin sairaalaan murrettuaan lonkkansa. Leikkauksen jälkeen miehelle kehittyi veritulppa ja hän sai lopulta kolme peräkkäistä sydänkohtausta, jotka riistivät häneltä hengen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit