Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Google lähtee mukaan F1-bisnekseen – Tuo Android- ja Chrome-brändinsä näkyvästi esille

Google LLC USA
AOP

Formula 1 -talli McLaren ja teknologiajätti Google LLC ovat julkistaneet monivuotisen yhteistyösopimuksen. Google tukee McLarenia teknologiaratkaisuillaan ja tuo uutta huipputeknologiaansa F1:teen.

McLaren Racing ja Google LLC julkistivat keskiviikkona sopimuksen, joka tekee yhdysvaltalaisjätistä McLaren Formula 1 -tallin ja McLaren MX Extreme E -tallin virallisen yhteistyökumppanin kaudesta 2022 alkaen.

Tiedotteen mukaan kumppanuus tuo Googlen parhaat tuotteet McLarenille, mikä tarjoaa saumattomamman teknologiakokemuksen kaikilla laitteilla. Lisäksi McLaren käyttää koko kauden ajan 5G-yhteensopivia Android-laitteita ja Chrome-selainta kaikissa toiminnoissaan harjoituksissa, aika-ajoissa ja kilpailuissa kuljettajien ja joukkueen tukemiseksi tavoitteenaan parantaa suorituskykyä radalla.

Android- ja Chrome-brändäys tulee olemaan MCL36 F1-kilpa-autojen moottorin- ja pyöränsuojuksissa sekä McLarenin kuljettajien Lando Norrisin ja Daniel Ricciardon kypärissä ja kilpa-asuissa.

Samaan aikaan Google-brändäys näkyy myös McLarenin MX Extreme E -kilpa-autossa numero 58 sekä McLarenin MX Extreme E -kuljettajien Emma Gilmourin ja Tanner Foustin vuoden 2022 Island X Prix -kilpailun kilpa-asuissa.

McLaren Racingin toimitusjohtaja Zak Brown oli iloissaan yhteistyösopimuksesta.

– Olemme todella iloisia ja ylpeitä voidessamme toivottaa Googlen tervetulleeksi McLaren Racing -perheeseen. Google on maailman johtava teknologian toimittaja, ja se on ollut uraauurtava innovaattori ihmisten yhdistämisessä ympäri maailmaa. Integroimalla Androidin ja Chromen kaltaiset alustat kaikkiin toimintoihimme, tiimiämme tuetaan paremmin keskittymään ajamiseen.

– Odotamme jännittävää kumppanuutta, joka kattaa F1:n ja Extreme E:n.

Googlen markkinoinnin varapuheenjohtaja Nicholas Drake oli Brownin kanssa samoilla linjoilla.

– McLaren Racing edustaa parasta mahdollista kilparadalla suorituskyvyn, osallisuuden ja kestävyyden osalta, ja nämä ovat arvoja, jotka jaamme Googlella. Tuomme lisää innovaatioita alustoihin, kuten Android ja Chrome, ja yhdistämme ne saumattomasti muihin Googlen palveluihin McLarenin kilpailupäivän suorituskyvyn optimoimiseksi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1