Seuraa meitä:

Formula 1

F1-kuskit janoavat keveämpiä korona-sääntöjä: “Pitäisi keskustella, sallimmeko kuljettajien kilpailla, jos oireet ovat lieviä”

Sérgio Perez F1-kuljettaja Red Bulll
AOP

Kuten koko muukin urheilumaailma, myös Formula 1 on kamppaillut korona-haasteiden kanssa jo reilut kaksi vuotta. Nyt kaksi huippukuskia, Sérgio Perez ja Carlos Sainz, ovat avanneet sanaisen arkkunsa sarjan korona-rajotuksista.

Red Bullin Formula 1 -kuski Sérgio Perez kertoi korona-sääntönäkemyksistään F1-kauden avausosakilpailun, Bahrainin GP:n, alla. Miehen mielestä säännöissä olisi rukattavaa.

– Jatkossa meidän pitäisi keskustella, sallimmeko kuljettajien kilpailla, jos oireet ovat lieviä.

Perezin kommentit saivat pontta avauskisan alla, kun Aston Martinin tähtikuski Sebastian Vettel joutuu jäämään sivuun korona-tartunnan vuoksi. Hänen tilalleen tulee Nico Hülkenberg. Myös McLarenin Daniel Ricciardo antoi aiemmin positiivisen korona-näytteen, mutta hänen pitäisi vapautua karanteenista ajoissa ehtiäkseen mukaan kisaan.

Perezin mukaan myös kuljettajien mielipiteitä pitäisi kuunnella.

– Kuljettajat voivat tietysti olla tuomari, mutta mielestäni on järkevää käydä keskustelua.

– Voimme tehdä vain niin paljon. Luulen, että se on vain tuurista kiinni. On vaikeaa olla tekemättä mitään. Olen vain erittäin pahoillani Sebin ja Danielin puolesta, mutta se voi tapahtua kenelle tahansa, meksikolainen perusteli näkemyksiään.

Myös Ferrarin Carlos Sainz tukee Pereziä. Sainz kertoi, että on itse yrittänyt pysyä yhtä kurinalaisena kuin kaksi vuotta sitten, mutta asiat ovat silti haasteellisia.

– En aio valehdella, se on väsyttävää ja kahden vuoden jälkeen on vaikeaa tehdä samoja asioita. Joihinkin asioihin olen tottunut, joidenkin kanssa kamppailen edelleen.

– Toivon vain, että pääsemme takaisin normaaliin tilaan mahdollisimman pian. Se voi olla kiistanalaista, mutta mielestäni meidän on silti mentävä eteenpäin ja jatkettava elämää. Se on valitettavaa muiden kuljettajien kannalta ja se voi olla minä milloin tahansa, espanjalainen totesi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1