Seuraa meitä:

Tennis

Ranskan avoin tennisturnaus teki kovan päätöksen – Avaa oven myös kiistellyille osallistujille

Novak Djokovic US Openin puolivälieriin
AOP

Tenniksen ATP-kiertueen Grand Slam -turnauksiin kuuluva Ranskan avoin tennisturnaus teki keskiviikkona linjauksen, että se sallii myös korona-rokottamattomien pelaajien osallistumisen. Myös venäläiset ja valkovenäläiset pelaajat ovat tervetulleita.

Keskiviikkona selvisi, että serbialaisella tennistähdellä Novak Đokovićilla on mahdollisuus puolustaa Ranskan avoimen tennisturnauksen voittoaan tämän vuoden turnauksessa. Đoković joutui aiemmin tällä kaudella jättämään Australian avoimen tennisturnauksen väliin kieltäydyttyään korona-rokotteesta ja jäätyään kiinni australialaisviranomaisille valehtelusta.

Muutama päivä sitten Ranskan hallitus keskeytti korona-rokotepassisäännöt ja siten rokottamattomat henkilöt voivat tulla Ranskaan. Täten serbialaistähtikin on tervetullut.

Ranskan avointen turnausjohtaja Amélie Mauresmo kertoi tiedotteessa, että hallituksen päätös edesauttaa huipputurnauksen järjestämistä.

– Nykytilanteessa mikään ei estä Đokovićia osallistumasta Ranskan avoimiin. Tavoitteemme on saada paras mahdollinen osallistujalista.

Ranskan tennisliiton FFT:n pääjohtaja Amélie Oudéa-Castéra totesi, että aina on olemassa myös varasuunnitelmia.

– Olemme oppineet olemaan erittäin varovaisia. Näemme, että kuukaudesta toiseen asiat voivat muuttua. Vaikeassa skenaariossa on aina tapa saada terveyskuplat takaisin.

FFT linjasi myös tiistaina, että venäläiset ja valkovenäläiset pelaajat voivat kilpailla turnauksessa, mutta neutraalin lipun alla. Tämä on linjassa sen kanssa, mitä WTA- ja ATP-kiertueet sekä Grand Slam -turnaukset ilmoittivat Venäjän hyökkäyksen jälkeen Ukrainaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed
BO LKV Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis