Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tenniksen Grand Slam -turnaukset päättivät yhdessä merkittävästä sääntöuudistuksesta

Ranskan avoin tennisturnaus Roland Garros
AOP

Tenniksen neljä suurta Grand Slam -turnausta yhdenmukaistivat tie-break-sääntöjään. Nyt kaikissa neljässä turnauksessa käytetään kymmenen pisteet tie-breakia.

Tenniksen Grand Slam -turnausten lautakunta julkaisi torstaina tiedotteen, jonka mukaan turnaukset aloittavat viimeisen erän kymmenen pisteen tie-break-sääntökokeilun. Se astuu voimaan Ranskan avoimesta tennisturnauksesta alkaen, joka pelataan 22.5.-5.6.2022.

Sääntömuutosta testataan seuraavan 12 kuukauden ajan. Tie-break alkaa tavanomaiseen tapaan, jos peli on erän lopussa 6-6-tasatilanteessa. Uusien sääntöjen mukaan erän voittaja on ensimmäinen pelaaja, joka voittaa kymmenen pistettä kahden tai useamman pisteen erolla.

Uutta sääntöä sovelletaan kaksin- ja nelinpelissä niin naisten kuin miestenkin pääsarjassa sekä karsinta-, pyörätuoli- ja juniorisarjoissa.

Ranskan avoin tennisturnaus on viimeinen Grand Slam -turnaus, joka ottaa tie-break-uudistuksen käyttöön. Australian avoin tennisturnaus on käyttänyt sitä jo kauan ja Wimbledonin avoin tennisturnaus sekä Yhdysvaltain avoin tennisturnaus ovat jo ottaneet säännön käyttöön tälle kaudelle.

Grand Slam -lautakunnan mukaan muutos takaa suuremman johdonmukaisuuden ja parantaa kokemusta pelaajille ja faneille.

– Grand Slam -lautakunta aikoo tarkkailla kokeilua koko Grand Slam -vuoden aikana ennen pysyvän sääntömuutoksen hakemista, tiedotteessa täsmennettiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis