Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Asiantuntija povaa ankeita aikoja venäläisille e-urheilijoille: “Ei ole järkevää pelata venäläisten kanssa”

Virtus.pro e-urheilu Venäjä

Ukrainalainen e-urheiluasiantuntija Oleksandr “Petr1k” Petryk povaa venäläisille e-urheilijoille ankeita tulevaisuudennäkymiä.

Ukrainalainen, muun muassa CS:GO:n parista tuttu, e-urheiluasiantuntija ja analyytikko Oleksandr “Petr1k” Petryk kertoi näkemyksiään venäläisten e-urheilijoiden tulevaisuudennäkymistä Telegram-kanavallaan, venäläinen Cybersport-sivusto uutisoi. Petryk kertoi uskovansa, että kovinkaan moni maa ei halua tehdä yhteistyötä venäläisjoukkueiden kanssa maan hyökättyä Ukrainaan.

– En usko, että venäläisukrainalaisia ​​CS:GO-, Dota- tai muita pelijoukkueita voi olla olemassa. Vaikka kokoonpanossa olisi riittävästi väkeä ja ystäviä, on sellaisille viisikoille vaikea järjestää koulutusta ja kilpailua.

– Venäläiset eivät yksinkertaisesti voi tulla moniin turnauksiin. Kazakstanin ja Baltian pelaajien ei ole järkevää pelata venäläisten kanssa, pelata venäläisissä seuroissa, koska tämä luo tarpeettomia ongelmia. Eurooppalaiset seurat eivät todennäköisesti halua tehdä yhteistyötä venäläisten ja valkovenäläisten kanssa. Suuri uudistus on tulossa tulevina kuukausina, se on väistämätöntä.

Petryk oli puhunut aiemmin venäläisen Natus Vincere -joukkueen tulevasta CS:GO-kokoonpanosta. Vinceren venäläisille ei ole ukrainalaisen mukaan käymässä sen paremmin.

– Uskon, että NaVi joutuu joko naturalisoimaan venäläiset joukkueeseen tai sanomaan heille pikkuhiljaa hyvästit. No, tämä on vain, jos jokin ei muutu dramaattisesti maailmassa. Tilanne on sellainen, ettei ole selvää, mitä huomenna tapahtuu. Olen hiljaa tulevaisuuden puolesta, Petryk totesi.

Muun muassa merkittävä ESL Pro League -liiga aloittaa kautenssa 9. maaliskuuta. Natus Vincere pelaa D-ryhmässä, jonka ottelut alkavat 30. maaliskuuta. Liiga kielsi Gambit Esportsia ja Virtus.prota osallistumasta turnaukseen organisaatioidensa tunnisteilla.

Venäjän Ukrainan-hyökkäyksen takia venäläisorganisaatiot, -joukkueet ja -pelaajat ovat ajautuneet jo ahtaalle eri peleissä. Venäläisorganisaatioita on suljettu sarjoista tai laitettu pelaamaan neutraalilla nimellä.

Asioita monimutkaistaa vielä se, että e-urheilussa toiminta on jaettu useissa tilanteissa erikseen Euroopan ja Ivy-maiden välillä. E-urheilussa Ivy-maihin lasketaan muun muassa Kazakstan, Venäjä ja Ukraina, joten näiden maiden pelaajat muodostavat usein keskenään joukkueita.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut