Seuraa meitä:

Formula 1

F1-tähti Lewis Hamilton sai sakot viime kauden päätösgaalapoissaolostaan – Summalla jalo käyttökohde

Sir Lewis Hamilton F1-kuski Mercedes
AOP

Mercedeksen Formula 1 -tähti Lewis Hamilton on päättänyt yhdessä Kansainvälisen autoliiton FIA:n kanssa lahjoittaa englantilaisen sakkorahat hyväntekeväisyyteen. 50 000 euron sakot tulivat Hamiltonille viime kauden päätösgaalan välistä jättämisestä.

Formula 1 -kuljettaja Lewis Hamilton on maksanut 50 000 euron sakkonsa Kansainväliselle autoliitolle FIA:lle. Osapuolet keskustelivat samalla Hamiltonin poissaolosta ​​kauden 2021 lopun palkintoseremoniagaalasta. FIA kertoi myös, että rahoilla rahoitetaan paikka, jossa epäedullisesta taustasta tuleva opiskelija saa moottoriurheiluun liittyvän tutkinnon.

Hamilton kieltäytyi osallistumasta viime kauden päätösgaalaan vastareaktiona kauden päättäneen Abu Dhabin GP:n kiisteltyyn lopputulokseen. Miehen talli Mercedes harkitsi myös gaalan alla, valittaako se virallisesti tuloksesta, koska FIA kilpailujohtaja Michael Masi rikkoi sääntöjä järjestäessään viimeisen kierroksen uudelleenkäynnistyksen.

F1:n sääntöjen mukaan Hamiltonin olisi ollut pakollista osallistua gaalaan, koska hän sijoittui kuljettajien MM-taistossa kolmen kärkeen. Myöskään Mercedeksen tallipäällikkö Toto Wolff ei osallistunut tapahtumaan.

Hamilton vahvisti, että hyväksyy sakkonsa ja että se käytetään hyväntekeväisyyteen.

– Uskon, että gaalalla on jonkinlainen sakko. Olemme työskennelleet yhdessä varmistaaksemme, että rahat kerätään siihen, että heikoimmassa asemassa olevat nuoret pääsevät moottoriurheilun tekniikan pariin.

Hamilton on ennenkin painottanut moottoriurheiluun osallistumisen laajentamisen olevan yksi tärkeimmistä tavoitteistaan. Vuonna 2020 hän perusti The Hamilton Commissionin, joka tuotti raportin tiettyjen ryhmien aliedustuksesta moottoriurheilussa.

Viime vuonna Hamilton ja Mercedes perustivat myös Ignite-hyväntekeväisyysjärjestön edistääkseen luonnontieteiden, teknologian, koulutuksen ja matematiikan opetusta ryhmille, jotka ovat aliedustettuina moottoriurheilussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1