Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Golf

USA:n yliopistourheilua kohtasi suuri suru – Kuusi urheilijaa ja valmentaja menehtyivät liikenneonnettomuudessa

golf
AOP

Yhdysvaltain Texasissa, Andrewsin piirikunnassa, on sattunut vakava onnettomuus, jossa on menehtynyt kuusi yliopistourheilijaa sekä heidän valmentajansa. Lisäksi yksi muu henkilö menehtyi ja toinen loukkaantui toisesta autosta ja kaksi muuta urheilijaa loukkaantui.

Tiistai-illan onnettomuudessa kuolleet yliopistogolfarit opiskelivat University of the Southwestissä ja he olivat kotoisin USA:sta, Portugalista ja Meksikosta. Kaksi kanadalaista opiskelijaa samasta autosta joutui kriittisessä tilassa sairaalaan.

Onnettomuudessa menehtyivät Ford Transit -tila-autolla matkustaneet yliopiston golfvalmentaja Tyler James sekä pelaajat Mauricio Sanchez, Travis Garcia, Jackson Zinn, Karisa Raines, Laci Stone ja Tiago Sousa. Heidän kanssaan matkustaneet Dayton Price ja Hayden Underhill selvisivät vammoilla.

Toisessa onnettomuusautossa, Dodge 2500:ssa, kuskin paikalla istunut Henrich Siemans selvisi myös kolarista. Hänen kyydissään matkustanut 13-vuotias poika kuitenkin menehtyi.

Onnettomuus sattui, kun yliopistogolfareita kuljettanut peräkärryä hinannut tila-auto ylitti kaksikaistaisen tien keskilinjan Andrewsin piirikunnassa, noin 30 mailia itään New Mexicon osavaltion rajasta, ja törmäsi vastaantulleeseen Siemansin ajamaan lava-autoon. Autot syttyivät tuleen kolarin seurauksena. Tien nopeusrajoitus oli 75 m/h, mutta onnettomuusautojen nopeuksia ei ole vielä tiedossa.

Yliopistojoukkueiden pelaajat olivat palaamassa Midland Collegessa järjestetystä golfturnauksesta. Koko University of the Southwest on järkyttynyt onnettomuudesta.

– Kuulemme edelleen onnettomuuden yksityiskohtia, mutta olemme järkyttyneitä ja syvästi surullisia kuullessamme opiskelijoidemme ja heidän valmentajansa menetyksen, yliopiston puheenjohtaja Quint Thurman sanoi lausunnossaan.

Midland College ilmoitti, että se perui loput turnauksen kierrokset. Tapahtunut järkyttää myös turnausjärjestäjää.

– Kaikki osallistuvien koulujen pelaajat ja heidän valmentajansa tapasivat varhain keskiviikkoaamuna. Olimme kaikki järkyttyneitä kuullessamme tästä tragediasta ja ajatuksemme ja rukouksemme ovat USW:n kanssa, kun he surevat tätä kauheaa menetystä, Midland Collegen urheilujohtaja Forrest Allen kommentoi.

Yhdysvaltain Kansallinen liikenneturvallisuuslautakunta NTSB lähetti tutkintaryhmän onnettomuuspaikalle keskiviikkona.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Golf