Seuraa meitä:

Tennis

Indian Wellsissä ikoninen kaksinkamppailu välierässä! – Fani ja tämän idoli kohtaavat

Carlos Alcaraz ja Rafael Nadal
AOP

Tenniksen ATP-kiertueen kauden ensimmäisessä Masters-1000 -kisassa Yhdysvaltain Indian Wellsissä on enää neljä parasta pelaajaa jäljellä. Turnauksen välierät pelataan lauantaina pois kaaviosta parhaaseen katseluaikaan Suomessa.

Indian Wellsin ATP-1000 -turnauksessa on vuorossa välierät. Välierissä nähdään Yhdysvaltojen kakkospelaaja, kun vahvaa virettä koko alkuvuoden esittänyt Taylor Fritz pelaa omassa välierässään Venäjän Andrey Rublevia vastaan. Venäjän Rublev on voittanut kaksi turnausta putkeen ja on 13 ottelun voittoputkessa, mikä on hurja saavutus. Ensimmäinen välierä käynnistyy kymmeneltä illalla Suomen aikaa.

Australian Avoimissa Rublev tippui kolmannella kierroksella Kroatian Marin Cilicin käsittelyssä 3-1 -erin ja Rotterdamin ATP-turnauksen välierässä kaksi viikkoa myöhemmin Rublev taipui välierässä Kanadan Felix Auger-Aliassimelle. 12. helmikuuta pelatun Rotterdamin välierän jälkeen Rublev ei ole taipunut ja Indian Wellsissä pelaaja on marssinut jokaisesta ottelusta 2-0 -erin jatkoon.

Päivän myöhemmässä välierässä kohtaavat Espanjan tenniksen historia ja tulevaisuus. Rafael Nadal on voittanut kaikki alkuvuoden pelaamansa ottelut ja pyrkii jatkamaan tätä hurjaa putkea maanmiestään Carlos Alcarazia vastaan.

Nadal on voittanut 20 ottelua nyt putkeen, vaikka edellinen kausi päättyikin jo ennen US Openia. Ennen Australian reissua Nadal pelasi harjoitusturnauksen Abu Dhabissa ja hävisi siellä molemmat ottelunsa. Kovin voitto Nadalilla on tältä kaudelta Australian Avointen finaalista, kun espanjalainen nousi 2-0 -tappioasemasta 3-2 -voittoon Daniil Medvedevistä. Tuon ottelun jälkeen Nadal on hävinnyt vain kaksi erää.

Indian Wellsissä Nadal nousi Yhdysvaltain Sebastian Kordaa vastaan kolmannessa erässä 5-2 -tappioasemasta kahden syötönmurron takaa voittoon lopulta katkaisupelissä, joten luonnetta supertähdeltä edelleen löytyy.

Alcarazin ja Nadalin väliltä löytyy historiasta yksi keskinäinen ottelu ja se oli viime vuodelta Madridin Masters-1000 -kisasta massalta. Tuolloin Nadal pyöritteli maanmiestään 2-0 (6-1, 6-2) -lukemin. Pelaajien välillä on kuitenkin pidempää historiaa, sillä Alcaraz on käynyt Nadalin tennisakatemiaa Espanjassa ja Nadal on ollut tulevaisuuden supertähden suuri idoli.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis