Seuraa meitä:

Formula 1

Valtteri Bottasilta hyvää vauhtia lauantaina – Ferrarilta kovaa kyytiä harjoituksissa!

Charles Leclerc Ferrari Bahrainissa
AOP

Moottoriurheilun kuninkuusluokan eli Formula ykkösten MM-sarjan avausviikonlopun harjoitukset ovat nyt ajettu. Kolmen harjoitussession jälkeen parasta vauhtia on pitänyt hallitseva maailmanmestari Red Bullin Max Verstappen. Lauantain harjoituksissa Verstappen otti oman paikkansa, mutta jäi reilusti perjantain nopeimmasta kierroksestaan.

Lauantaina Bahrainin radalla ajettiin kolmas harjoitus, joka toimi totutusti lämmittelyä lauantaina ajettavilla aika-ajoille. Tilanne on hyvin kimurantti ennen kauden ensimmäistä aika-ajoa, sillä yksikään talli ei pistänyt parasta pöytään.

Lauantain harjoituksissa Red Bullin hallitseva maailmanmestari Max Verstappen piti autollaan kovinta vauhtia. Verstappen oli harjoituksissa lähes kymmenyksen nopeimmalla kierroksellaan nopeampi kuin Ferrarin Charles Leclerc.

Hollantilainen oli kuitenkin lauantain harjoituksissa huomattavasti hitaampi kuin perjantaina, jolloin aika painui reilusti alle 1.32’n. Ferrarin ykköskuski antoi pienen myrskyvaroituksen muille, sillä vauhtia riitti etenkin toisella sektorilla loistavasti.

Kolmantena harjoituksissa oli Meksikon Sergio Perez Red Bullillaan jäätyään selvästi tallikaveristaan.

Lauantaina harjoituksissa viime kausien vahvin talli Mercedes oli yllättävän vaisu. George Russell jäi reilut kolme kymmenystä kärjestä ja Lewis Hamilton yli puoli sekuntia. Tilanne muuttunee viideltä ajettavissa aika-ajoissa todennäköisesti paljon tiukemmaksi.

Alfa Romeolle täksi kaudeksi siirtynyt Valtteri Bottas jatkoi hyvää menoaan radalla, vaikka viikonlopun ensimmäiset harjoitukset menivätkin puihin. Bottas oli kärryllään kahdeksas ja jäi reilun sekunnin kärjestä. Formula 1 -sarjan ainut suomalainen jäi lauantain harjoituksissa yli puoli sekuntia viikonlopun nopeammasta kierroksestaan.

3. harjoitusten tulokset

1 – Max Verstappen 1.32,544
2 – Charles Leclerc +0,096
3 – Sergio Perez +0,247
4 – George Russell +0,391
5 – Carlos Sainz +0,509
6 – Lewis Hamilton +0,577
7 – Kevin Magnussen +0,893
8 – Valtteri Bottas +1,189
9 – Guanyo Zhou +1,336
10 – Lance Stroll +1,376

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1