Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

22. voitto putkeen? – Espanjalaistähti hakee maagisille putkelleen jatkoa

Rafael Nadal Indian Wellsissä
AOP

Tenniksen ATP-kiertueella pelataan vuoden ensimmäistä Masters-turnausta. Turnauksessa on jäljellä enää loppuottelu, jossa kotiyleisön suosikki kohtaa espanjalaislegendan, joka hakee hurjalle putkelleen jatkoa. Loppuottelu käynnistyy puolilta öin Suomen aikaa.

Yhdysvalloissa Indian Wellsissä pelataan Masters-1000 -tason turnauksen loppuottelu, jossa kohtaavat Yhdysvaltain Taylor Fritz ja Espanjan Rafael Nadal.

Fritz on pelannut vahvaa kevättä, sillä nuori 24-vuotias Yhdysvaltain kakkospelaaja on ensimmäistä kertaa tämän kauden osalta loppuottelussa. Australian Avoimissa Fritz eteni aina neljännelle kierrokselle saakka, mutta taipui Stefanos Tsitsipasille viisieräisessä ottelussa.

Nadal on voittanut tänä vuonna kaikki 21 pelaamaansa ottelua ja näistä 20 voittoa on tullut pelaamalla, sillä alkuvuodesta Nadal sai yhden luovutusvoiton. Espanjalainen hakee siis hurjatta 22. voittoa putkeen vuoden alusta ja se tarkoittaisi sitä, että Nadal olisi voittanut neljä turnausta putkeen.

Espanjalaiselle massakenttäspesialistille neljän turnauksen voittaminen putkeen kovilla sekä nopeilla kentillä korostaa arvoa. Nadalista on jo viimeisten vuosien aikana puhuttu kuinka miehen taso ei enää riittäisi kuin massakentille. Siitä huolimatta Australian Avoimista tuli uran 21. Grand Slam -voitto.

Fritz voitti omassa välieräottelussaan Venäjän Andrey Rublevin suoraan 2-0 -erin, mikä oli pieni yllätys, sillä Rublev on pelannut vahvaa talvea. Nadal taisteli omasta välierästään hienon 2-1 -voiton Carlos Alcarazista. Nadal on hävinnyt turnauksessa yhteensä kolme erää, mikä on huikea saavutus.

Miehet ovat kohdanneet kahdesti aiemmin toisensa. Molemmat ottelut ovat menneet Nadalin nimeihin ja niistä edellinen tuli Acapulcon ATP-kisasta vuonna 2020. Tuolloin hitaalla kovalla kentällä Nadal oli 2-0 -lukemin parempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis