Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Huh huh! – Serbikaunotar villitsi kotiyleisön yleisurheilun MM-halleissa

Ivana Spanovic, Ivana Vuleta, yleisurheilun mm-hallit
AOP

Yleisurheilun MM-hallien päätöspäivänä on nähty monta hienoa kilpailua. Kisapäivän yksi isoimmista tähtihetkistä on ollut Yulimar Rojasin loikkima maailmanennätys naisten kolmiloikassa. Rojas voitti kisan metrin erolla kakkoseen. Naisten pituushypyssä ihan metrin voittomarginaalia ei nähty, kun kotiyleisön suuri suosikki Ivana Vuleta (os. Spanovic) otti omansa pois.

Serbian pääkaupungissa Belgradissa käytävissä yleisurheilun MM-halleissa kotiyleisölle suurta juhlaa tarjosi naisten pituushyppy.

Naisten pituushypyssä kultaa otti neljä vuotta sitten edellisen kerran MM-hallikultaa juhlinut Serbian Ivana Vuleta. Vuleta hyppäsi kisassa hurjan voittotuloksen 706, joka on samalla maailman kärkitulos. Vuleta sai kisassa vain kaksi mitattua hyppyä joista ensimmäinen kantoi 689 ja toinen oli lopullinen voittotulos.

Serbikaunottaren olemmat tulokset olisivat riittäneet kisan voittoon, sillä toiseksi kisassa tullut Nigerian Ese Brume hyppäsi kauden parhaansa 685. Brume nousi kisassa kakkoseksi kolamnnella hypyllään, kun joutui hyppäämään selkä seinää vasten oltuaan kisassa kympin ulkopuolella.

Kisan kolmannesta tilasta käytiin kovaa kamppailua isobritannian Lorraine Ugenin ja yhdysvaltalaisten Tiffany Flynnin sekä Quanesha Burksin välillä. Ugen oli kisassa lopulta kolmas 682 tuloksella ja Flynn jäi 678’n. Ugen hyppäsi parhaimman hyppynsä kolmannella kierroksella, kun alla oli jo kaksi yliastuttua hyppyä.

Paremmalla lankkutuurilla kisassa olisi äärimmäisen lähellä mitalia ollut Ukrainan Maryna Bekh-Romanchuk. Ukrainalaisnaisen viides hyppy oli laaserilla mitattuna ehkäpä millin yliastuttu, mutta hyppy oli lähes seitsemän metrin mittainen. Ukrainalainen oli kisassa lopulta kuudes tuloksella 673.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu