Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Talviurheilu

Superyllätys lähellä! – Suomalainen kärkikahinoissa lentomäkikisassa

Eetu Nousiainen mäkihyppy
AOP

Saksan Oberstrofissa käydään lentomäen kilpailua ja ensimmäisen kierroksen jälkeen Suomen Eetu Nousiainen on loistavissa asemissa. Nousiainen lähtee kakkospaikalta kisan toiselle kierrokselle.

Saksan Oberstrofin lentomäen kisassa on hypätty ensimmäinen kierros. Ensimmäisen kierroksen jälkeen kisaa johtaa Puolan Piotr Zyla, joka hyppäsi HS235 mäestä 218,5 metrisen hypyn ja nappasi 190,2 pistettä. Kisassa on hienosti toisena Suomen Eetu Nousiainen, joka hypääsi 216 metrisen hypyn avauskierroksella ja keräsi 186,5 pistettä.

Kärjessä on äärimmäisen tiukkaa, sillä 12 parasta kisaajaa ovat 10,2 pisteen sisällä. Nousiaisella on loistava mahdollisuus nousta jopa voittoon toisella kierroksella, mutta mahdollisuus on tippua reilusti ulos jopa kympin sakista.

Kisassa on mukana yhteensä kolme suomalaista. Antti Aalto oli ensimmäisen kierroksen jälkeen 31. 187,5 metrisellä hypyllä. Niko Kytösaho oli 187 metrisellä hypyllään 32.

Kisan suurista suosikeista Itävallan Stefan Kraft on kolmantena ensimmäisen kierroksen jälkeen ja Japanin Ryoyu Kobayashi viidentenä 217 metrisen hypyn hypättyään.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Talviurheilu