Seuraa meitä:

Muut

Kilpapyöräilyn maantieajon Euroopan mestari Sonny Colbrelli todellisessa vaaran paikassa

Sonny Colbrelli kilpapyöräilijä Italia
AOP

Italialainen huippukilpapyöräilijä, 31-vuotias Sonny Colbrelli, lyyhistyi maalissa Volta a Catalunya -kilpailun ensimmäisen etapin jälkeen. Colbrelliä hoidettiin pitkään ennen kuin hänet kiidätettiin sairaalaan.

Sonny Colbrellin Bahrain-Victorious-tallin toimihenkilöt vahvistivat maanantaina, että italialaisella on kaikki hyvin kisan draamasta huolimatta. Colbrelli sijoittui toiseksi BikeExchange-Jayco-tallin Michael Matthewsin jälkeen Volta a Catalunya -kilpailun ensimmäisellä etapilla.

Colbrelli romahti maahan pian maaliviivan ylityksen jälkeen ja vaati lääkärinhoitoa. Hänen tallinsa vahvisti tämän myöhemmin ja kertoi, että Colbrelli kuljetettiin paikalliseen sairaalaan lisätarkastuksia varten.

– Hän on menossa sairaalaan. Hänestä tuntuu pahalta, mutta hän on menossa sairaalaan. Hän on tajuissaan ja puhuu. Hänelle tehdään enemmän lääkärintarkastuksia. Hän puhuu, hän liikkuu, se on hyvä, tallin manageri Milan Erzen kertoi.

Bahrain-Victorious-talli julkaisi myöhemmin vielä toisenkin tiedoteen, jossa se kertoi lisätietoja tähtikuljettajansa tilasta.

–  Colbrelli kaatui tajuttomana Volta a Catalunyan ensimmäisen etapin sprintin jälkeen. Colbrelli sai lääketieteellistä apua, ja hänen tilansa oli vakaa, kun hänet vietiin ambulanssiin Universitari de Gironan sairaalaan tutkimaan hänen tilaansa tarkemmin. Bahrain-Victorious-talli haluaa kiittää järjestäjiä ja lääkintäryhmiä heidän tuestaan ​​ja avustaan.

Colbrelli on maantieajon hallitseva Euroopan mestari. Colbrelli voitti viime syksynä myös Pariisi-Roubaix-ajon. Colbrelli on voittanut ammattilaisurallaan yli 30 kilpailua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut