Seuraa meitä:

Koripallo

Lauri Markkasen hurja vire ei riittänyt voittoon – Lakersin LeBron James ilmiliekeissä

Lauri Markkanen pelasi hurjassa vireessä Lakersia vastaan
AOP

NBA:ssa taistelu pudotuspelipaikoista kiihtyy kovaa vauhtia, kun runkosarjaa on enää noin kymmenisen kierrosta jäljellä. Clevalandissa pelattiin tiistain vastaisena yönä isosta voitosta, kun Cavaliers sai vastaansa tappiollisella saldolla pelaavan Los Angeles Lakersin. Ottelu oli tasainen, mutta lopulta voitto lähti vieraiden matkaan.

Lauri Markkasen edustama Cleveland Cavaliers kärsi ikävän kotitappion Los Angeles Lakersille yön NBA-kierroksella 131-120 -lukemin. Cavaliers pääsi ottelun päätösneljännekselle pisteen johdosta, mutta viimeisen 12 minuutin aikana Lakers painoi hurjalla varmuudella heitot korisukkaan ja marssi 11 pisteen voittoon.

Lakersin voiton avainmiehenä oli kukapas muukaan, kun lajin yksi elävistä legendoista LeBron James. James kirjautti ottelussa uransa 105’n tripla-tuplan upottamalla 38 pistettä, ottamalla kymmenen levypalloa ja antamalla 12 syöttöä hänen vanhan kotiyleisönsä edessä. James pelasi Cavaliersissa aikoinaan 11 kauden ajan.

– Minulla ei ole sanoja. Tätä on niin vaikea kuvailla. LeBron oli hurjassa iskussa läpi illan, kommentoi Lakersin päävalmentaja Frank Vogel ykköstähtensä menoa.

James pelasi ottelussa reilut 40 minuuttia, mikä oli selvästi eniten koko joukkueesta. Pelitilanneheitoissa James onnistui 58,6 prosentin varmuudella, mutta yksikään neljästä kolmosyrityksestä ei uponnut.

Jamesin huippuiltaa Lakersin puolelta säesti yli 35 minuuttia pelannut Russell Westbrook. Westbrook heitti 20 pistettä ja antoi 11 syöttöä.

Kotijoukkueen puolelta Darius Garland pelasi mahtavan ottelun, mutta 29 pistettä ei riittänyt Cavaliersin voittoon. Garland antoi ottelussa reilut 40 minuutin peliajallaan myös 17 koriin johtanutta syöttöä, joten yhdysvaltalainen oli mukana yli puolissa joukkueensa pisteistä.

Markkanen sai peliaikaa reilut 37 minuuttia. Suomalainen onnistui 50 prosentin varmuudella pelitilanneheitoissa ja neljässä kolmosyrityksessään kymmenestä. Markkanen otti ottelussa lisäksi yhdeksän levypalloa, joista yksi oli hyökkäyspään levypallo.

Cavaliers on kuudentena NBA:n itäisessä konferenssissa 72 ottelun jälkeen 57. voittoprosentilla. Joukkue pelaa seuraavaksi Toronto Raptorsin vieraana ja palaa sitten kotiin kolmen ottelun ajaksi. Lakers on NBA:n läntisessä konferenssissa yhdeksäs ja joukkueen mahdollisuudet suoraan pudotuspelipaikkaan ovat jo menneet.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Koripallo