Seuraa meitä:

Talviurheilu

Maastohiihto menetti ykköstähtensä – Ruotsin naisten supertähti lopettaa uransa

Charlotte Kalla maastohiihto Ruotsi
AOP

Ruotsin kaikkien aikojen kovin naismaastohiihtäjä Charlotte Kalla on ilmoittanut lopettavansa huippu-uransa. 34-vuotias Kalla on saavuttanut maastohiihdossa kaiken mahdollisen.

Ruotsin maastohiihdon supertähti Charlotte Kalla ilmoitti Instagram-tilillään maanantaina, että hänellä on edessään uransa viimeiset kisat.

– Ruotsin-mestaruuskilpailut kotona Norrbottenissa jäävät viimeiseksini huippu-urheilijana. Täällä tein ensimmäiset hiihtopotkuni seitsemänvuotiaana ja tuntuu hyvältä, että saan päättää urani tänne. Päätös on syntynyt viimeisen kuukauden aikana, Kalla kertoi.

Vaikka Kalla onkin pohtinut päätöstään jo kuukauden ajan, se ei ole ollut helppo.

– Päätös ei ole ollut helppo, mutta loppujen lopuksi uteliaisuus huippu-urheilun ulkopuolisesta elämästä painoi enemmän kuin se, mitä jatkuva panostaminen tuo mukanaan.

– Eniten tulen kaipaamaan potkua kunnossa olemisesta!

Kallan ura on ollut huippumenestystä täynnä. Hän on voittanut kolme olympiakultaa (Vancouverissa 2010, Sotšissa 2014 ja Pyeongchangissa 2018) sekä kuusi olympiahopeaa. MM-kisoista naisella on kasassa kolme kultaa, kuusi hopeaa ja neljä pronssia.

Menestystä on tullut niin yksilö- kuin joukkuekilpailuissakin, niin vapaalla kuin perinteiselläkin hiihtotavalla. Myös kansallisella tasolla Kallan palkintokaappi pullistelee mitaleita.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Charlotte Kalla (@kalla_87) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Talviurheilu