Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Vapaaottelun vihamiehet Jorge Masvidal ja Colby Covington keskellä väkivaltaista välikohtausta

Jorge Masvidal
AOP

Kaksi vapaaottelun supertähteä, myös UFC:stä tutut yhdysvaltalaiset Jorge Masvidal ja Colby Covington, joutuivat kohun keskellä Masvidalin hakattua Covingtonin.

Miami Beachin poliisilaitos tiedotti maanantaina aloittaneensa tutkinnan väitetystä fyysisestä yhteenotosta yhdysvaltalaisten vapaaottelijoiden Jorge Masvidalin ja Colby Covingtonin välillä Papi Steak -ravintolan ulkopuolella maanantai-iltana Yhdysvaltain Floridan Miami Beachilla.

Masvidal on tiedotteen mukaan tapauksessa ainoa epäilty. Covingtonia ei mainita nimeltä, mutta Masvidal mainitsi Covingtonin nimeltä Twitter-tilillään tapaukseen liittyvässä twiitissään. Lisäksi tapauksesta on jaettu julkisuuteen kuvia ja videoita, joissa esiintyvät kummatkin ottelijat. Covington ei ole kommentoinut tapausta julkisesti.

Poliisiraportissa todetaan, että poliisit vastasivat pahoinpitelyilmoitukseen ravintolan ulkopuolella kello 22.54. Siellä he tapasivat uhrin, jolla oli murtunut hammas ja hiertynyt ranne. Covington oli kertonut, että Masvidal juoksi esiin vasemmalta ja löi häntä kahdesti kasvoihin, kerran suuhun ja kerran vasempaan silmään poistuessaan ravintolasta.

Masvidal oli tietojen mukaan sanonut “Sinun ei olisi pitänyt puhua lapsistani.” Covington kuvaili, että “kolmen tai neljän muun tuntemattoman miehen ryhmä lähestyi häntä aggressiivisesti”. Poliisi kertoi, että uhri “työnsi tuolloin yhden tuntemattoman hyökkääjän pois ja erottui hyökkääjistä ja juoksi takaisin Papi Steak -ravintolaan, jossa hän otti yhteyttä poliisiin”.

Taustalla törkyä molemmilta osapuolilta

Välikohtauksen taustalla on muun muassa se, että Covington mainitsi Masvidalin perheen, mukaan lukien hänen lapsensa, ennen heidän UFC 272 -otteluaan 5. maaliskuuta Yhdysvaltain Nevadan Las Vegasissa. Masvidal oli kommentoinut aiemminkin, että hän suuttui Covingtonin kommenteista.

Masvidalin manageri, First Round Management -yrityksen omistaja Malki Kawa, irvaili tapahtuneesta Twitterissä.

– Kuulen, että joltakulta, joka ei ole kotoisin Miamista, joka sanoo olevansa sen kuningas, puuttuu hammas. Voiko joku vahvistaa tämän? Tarvitsen videon mahdollisimman pian, Kawa laukoi.

– Sinun täytyy olla Daden piirikunnasta ymmärtääksesi, Abe Kawa, Malkin veli ja liikekumppani, twiittasi.

Covington peittosi Masvidalin UFC 272 -tapahtumassa välisarjan ottelussa. Voitto tuli tuomarien yksimielisellä äänestyspäätöksellä. Miesten välillä on ollut jo pidemmän aikaa kahnausta, koska kumpikin kuuluu UFC:n välisarjan kovimpiin ottelijoihin.

Covington on myös uhonnut julistamalla itsensä “Miamin kuninkaaksi” ja Masvidal ei ole arvostanut tätä. Molemmat miehet ovat uhonneet tappelevansa kehän ulkopuolella, jos he törmäävät toisiinsa julkisesti.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit