Seuraa meitä:

Muut

NFL:ssä jysähti megakauppa! – Patrick Mahomes menetti parhaan kohteensa

Tyreek Hill poltti Titansin takakenttää.
AOP

NFL:ssä eli amerikkalaisen jalkapallon pääsarjassa Yhdysvalloissa on tapahtunut menneen viikon aikana isoja siirtoja. Sarjassa on virallisesti käynnistynyt tauko ja vaihtomarkkinat sekä vapaiden pelaajien markkinat ovat auenneet kohinalla. Keskiviikkona jonkin aikaa velloneista huhuista tuli totta, kun viimeisten kausien superjoukkue Kansas City Chiefs kauppasi tähtilaitahyökkääjänsä.

NFL:ssä Kansas City Chiefs on tehnyt kovan siirron, kun joukkue on kaupannut tähtilaitahyökkääjän (WR) Tyreek Hillin Miami Dolphinsin riveihin. Pienikokoinen, ainoastaan 178 senttinen kuuden NFL-kauden veteraani siirtyy Dolphinsiin yhdessä varausvuoron kanssa, jonka numero on 103 vappuna järjestettävään NFL:n varaustilaisuuteen. Dolphins maksaa Chiefsille viisi varausvuoroa, jotka ovat numerot 29, 50 ja neljännen kierroksen varausvuoron tämän vuoden NFL:n varaustilaisuuteen. Kaksi muuta ovat vuodelle 2023 ja ne ovat neljännelle sekä kuudennelle kierrokselle.

Chiefs poimi NFL:n nopeimman WR’n aikoinaan vuoden 2016 NFL:n varaustilaisuudesta viidennellä kierroksella numerolla 165. Kuuden vuoden aikana Hill on ollut todella iso ase sekä keskushyökkääjän (RB) tai laitahyökkääjän paikalta. Laitahyökkääjänä Hill on yleensä nopeutensa ansiosta luonut ongelmia vastustajan puolustuksen takakentille tehden tuhoisaa jälkeä.

Urallaan 91 otteluun Hill on värkännyt kiinniottamalla 56 touchdownia. Juoksemalla touchdowneja on ainoastaan kuusi kappaletta, vaikka jaardeja on kertynyt yhteensä 719 kappaletta.

Supertähti pelinrakentaja Patrick Mahomesille menetys on iso, sillä Hill on toinen merkittävä heittokohde ollut teksasista kotoisin olevalle pelaajalle. Toinen iso kohde on edelleen joukkueessa, eli sisempi laitahyökkääjä (TE) Travis Kelce. Kelce teki viime vuonna yhdeksän touchdownia kuten Hillikin.

Dolphins tiedotti perään tehneensä hurjan neljän vuoden mittaisen ja arvoltaan 120 miljoonan dollarin jatkosopimuksen Hillin kanssa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut