Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Suomen tennistähdellä jälleen karmea arpaonni! – Huonoa tuuria viikosta toiseen

Emil Ruusuvuori lyö palloa Qatarissa.
AOP

Tällä viikolla käynnistyy jo maaliskuun toinen Masters-1000 -tason turnaus, kun Miamissa maailman parhaat tennispelaajat mittelevät toisiaan vastaan. Turnaukseen ykkössijoitettuna lähtee Venäjän Daniil Medvedev, jonka viime viikkoinen Masters-1000 -turnaus päättyi pettymykseen. Suomen tennistähti on sijoitettu turnauksessa alakaavioon.

Miamin Masters-turnaus käynnistyy keskiviikkona Suomen aikaa kello 16.00 alkavilla otteluilla. Turnauksen kahtena ensimmäisenä päivänä yksikään sijoitettu pelaaja ei vielä esiinny turnauksessa, mutta kolmannesta pelipäivästä lähtien myös sijoitetut ovat kentällä.

Turnauksen ykköseksi on sijoitettu Venäjän Daniil Medvedev, jolle tapahtui työtapaturma viime viikolla päättyneessä Indian Wellsissä. Medvedev taipui kolmannen kierroksen ottelussa Ranskan kokeneelle Gael Monfilsille, joka tippui neljännellä kierroksella Carlos Alcarazin käsittelyssä, joka pelasi lopulta turnauksen välierässä. Alcaraz taipui välierässä Rafael Nadalille, joka jättää Miamin Masters-turnauksen väliin.

Nadalin huikea yli 20 ottelun mittainen voittoputki vuoden alusta päättyi Indian Wellsin finaaliin, jossa Yhdysvaltain ykköspelaajaksi noussut Taylor Fritz oli parempi 2-0 -lukemin.

Fritz on Miamissa sijoitettu yläkaavioon. 11. sijoitettu yhdysvaltalainen saa vastaansa toisella kierroksella joko kokeneen Kazakstanilaisen Mikhail Kukushinin tai Hollannin ykköspelaaja Botit Van De Zandschulpin.

Miamissa toiseksi on sijoitettu Saksan ykköspelaaja ja maailmanlistalla neljäntenä oleva Alexander Zverev. Zverev kohtaa toisella kierroksella joko Kroatian Borna Coricin tai Espanjan veteraani Fernando Verdascon. Saksalaistähden kaavion puolella suurimmat tähdet ovat hurjassa vireessä operoiva venäläistähti Andrey Rublev, Norjan Casper Ruud ja Italian Matteo Berrettini.

Ruusuvuorella karmea arpaonni

Zverevin ja kumppaneiden kanssa alakaaviossa on myös Suomen Emil Ruusuvuori. Ruusuvuori pelasi Indian Wellsissä hyvää tennistä, mutta taipui toisella kierroksella kolmen erän väännössä Argentiinan Diego Schwartzmannille.

Ruusuvuorella oli karmea arpaonni Miamin turnaukseen, sillä suomalainen pelaa heti avauskierroksella kotiyleisön syöttö-lentopelin hallitsevaa Maxime Cressyä vastaan. Mikäli Ruusuvuori selvittää tämän haasteen, niin toisella kierroksella odottaa yhdeksänneksi sijoitettu Italian nuori supertähti Jannik Sinner. Italialainen on ollut useaan kertaan piikkinä suomalaisessa lihassa.

Ruusuvuori pelasi viime viikolla Phoenixissa Challenger -tason turnausta, mutta taipui toisella kierroksella Saksan Daniel Altmaierille 2-0 -erin voitettuaan avauskierroksella Yhdysvaltain Brandon Nakashiman. Altmaier eteni aina loppuotteluun saakka Arizonassa, mutta taipui finaalissa Denis Kudlalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis