Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti Rafael Nadalilla vamma – Miten käy Ranskan avointen?

Rafael Nadal Indian Wellsissä
AOP

Espanjan tennistykki Rafael Nadal paljasti kärsivänsä kylkiluun rasitusmurtumasta. Edessä on viikkojen sairausloma.

Espanjalainen tennistähti Rafael Nadal valitti hengitysvaikeuksista jo Indian Wellsin turnauksen finaalissa, kun hän kohtasi Taylor Fritzin. Hän oli hakenut hoitoa vaivaansa jo Carlos Alcaraz -välieräottelun jälkeen.

Lisätutkimuksissa Nadalin kylkiluusta löytyi rasitusmurtuma. Vamma saattaa arvioiden mukaan pitää Nadalin sivussa peleistä jopa kuuden viikon ajan. Tästä johtuen Nadalilta jää lähes varmasti väliin Monte-Carlo Masters – ja Barcelona Open -turnaukset sekä Madrid Open.

Lisäksi uhkana on, että Nadal joutuu jättämään väliin myös Ranskan avoimen tennisturnauksen. Nadal on turnauksen alla huippuvireessä, kun hän voitti Australian avoimessa turnauksessa uransa 21. Grand Slam -mestaruutensa. Näistä 21 voitosta 13 on tullut Ranskan avoimissa. Lisäksi hän oli 20 ottelun ATP-kiertue-voittoputkessa ennen tappiotaan Fritzille.

Nadal kommentoi tilannettaan harmissaan

Nadal kommentoi tilannettaan Twitter-tilillään.

– Hei kaikille, halusin ilmoittaa, että olen palannut Espanjaan ja menin välittömästi käymään lääkintätiimini luona tekemässä testejä Indian Wellsin finaalin jälkeen, jossa pelasin epämukavasti.

Nadal kertoi, että tuomioksi tuli kylkiluun murtuma.

– Kuten käy ilmi, minulla on rasitusmurtuma yhdessä kylkiluistani ja olen poissa neljästä kuuteen viikkoa. Tämä ei ole hyvä uutinen, enkä odottanut tätä.

Uutiset masensivat Nadalia.

– Olen masentunut ja surullinen, koska kauden alun jälkeen minulla on ollut niin mukavaa. Saavuin erittäin tärkeään osaan vuodesta erittäin hyvillä fiiliksillä ja hyvillä tuloksilla.

– Minulla on aina ollut se taistelu- ja voittamishenki, ja aion olla kärsivällinen ja tehdä kovasti töitä toipumiseni jälkeen. Kiitän vielä kerran kaikkia tuesta, espanjalainen totesi.

Murtuman oireet ovat Nadalille todella tuskallisia.

– Minun on vaikea hengittää. Kun yritän hengittää, se on tuskallista ja erittäin epämukavaa. Kun hengitän, kun liikun, se on kuin täällä sisällä olisi koko ajan neula. Minua huimaa hieman, koska se on kipeä.

– Se on eräänlainen kipu, joka rajoittaa minua paljon. Kyse ei ole vain kivusta, en tunne itseäni kovin hyvin, koska se vaikuttaa hengitykseeni.

Ranskan avoimet järjestetään 22. toukokuuta-5. kesäkuuta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis