Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori murskasi yhdysvaltalaisen syöttötykin! – Haaste kovenee merkittävästi toisella kierroksella

Emil Ruusuvuori taipui Cincinnatissa.
AOP

Suomen miestenniksen ykköstähti Emil Ruusuvuori otti hienon voiton Yhdysvalloissa pelattavassa Miamin Masters-1000 -tason turnauksessa. Ruusuvuori eteni turnauksessa toiselle kierrokselle kaatamalla kotiyleisön suosikin Maxime Cressyn. Suomalaistähden haaste kovenee merkittävästi toisella kierroksella.

Miamin Masters-1000 -turnauksessa käynnistyi ensimmäisen kierroksen ottelut keskiviikkona Suomen aikaa. Emil Ruusuvuori kohtasi turnauksen ensimmäisen kierroksen ottelussaan Yhdysvaltain Maxime Cressyn. Ruusuvuori otti ottelusta tyylipuhtaan voiton 2-0 (6-3, 6-2) -lukemin ja eteni toiselle kierrokselle. Toisella kierroksella vastaan asettuu Italian Jannik Sinner, jonka Ruusuvuori kohtasi viime vuonna tässä samaisessa turnauksessa.

Avauserässä Ruusuvuori otti ottelun ensimmäisen murtonsa kuudennessa pelissä, kun Cressy tarjosi ottelun ensimmäisen murtopallon. Tämän jälkeen suomalainen onnistui vaikeuksista huolimatta pitämään syöttönsä ja marssi lopulta 6-3 -voittoon avauserässä.

Toisessa erässä suomalainen karkasi nopeaan tahtiin 4-0 -johtoon murtamalla kahdesti putkeen yhdysvaltalaisen syöttö-lentolyöntipelaajan. Ruusuvuori käytti erän kaksi murtopalloaan 100 prosentin varmuudella ja se riitti erävoittoon. 4-0 -tilanteen jälkeen molemmat pelaajat pitivät sovinnolla syöttönsä ja lopulta erä meni tyylikkäästi suomalaisen nimiin 6-2 -lukemin.

Miamin Masters-turnauksen avauspäivänä ei suuria yllätyksiä nähty. Sveitsiä edustava Henri Laaksonen otti omasta ensimmäisen kierroksen ottelustaan komean 2-1 -voiton Ranskan Benoit Pairesta. Laaksosen toisen kierroksen haaste tulee olemaan kova, kun vastaan asettuu Norjan ykköspelaaja Casper Ruud.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis