Seuraa meitä:

Tennis

Suomen tennisässä missasi loistavan mahdollisuuden! – Italian huippupelaaja nousi kuilun partaalta voittoon

Emil Ruusuvuori taipui Cincinnatissa.
AOP

Miamin Masters-1000 -turnauksen toisella kierroksella nähtiin suomalaisittain tosi iso ottelu, kun Emil Ruusuvuori kohtasi Italian Jannik Sinnerin. Ottelussa oli laatua alusta loppuun saakka ja lopulta ottelu päättyi suomalaisittain ikävästi. Ruusuvuori ei onnistunut hyvistä asetelmista huolimatta kaatamaan yhtä tämän hetken maailman parasta pelaajaa.

Emil Ruusuvuori taipui Miamin Masters-1000 -turnauksen toisella kierroksella Italian Jannik Sinnerille äärimmäisen tiukkojen vaiheiden jälkeen. Sinner oli tälle viikolle tultaessa ATP-rankingin 11, kun taas Ruusuvuori tuli Masters-1000 -turnaukseen sijalta 71.

Sinner voitti pelaajien välisen ATP-historian kolmannen keskinäisen ottelun 2-1 (6-4, 3-6, 7-6) -erin. Sinner on voittanut miesten kaikki kolme keskinäistä kohtaamista ATP-kiertueella. Italialainen eteni turnauksessa kolmannelle kierrokselle Espanjan kokenutta Pablo Carreno Bustaa vastaan. Espanjalainen kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan Belgian David Goffinin suoraan kahdessa erässä.

Sinner on turnauksessa 11. sijoitettu pelaaja. Italialainen kohtaa kolmannella kierroksella 17. sijoitetun pelaajan. Puolivälierissä Sinnerin ja Carreno Bustan välisen ottelun voittaja kohtaa joko Fabio Fogninin tai Nick Kyrgiosin. Kyrgios kaatoi toisen kierroksen ottelussa Venäjän huippupelaaja Andrey Rublevin tylyin 2-0 (6-3, 6-0) -erin.

Uskomatonta draamaa läpi ottelun

Ottelun ensimmäinen erä oli tiukka ja se meni italialaisen nimiin. Toisessa erässä Ruusuvuori nosti pelinsä tasoa melkoisesti ja sai kovilla peruslyönneillä murrettua italialaisen peliä. Lopulta suomalainen vei erän nimiinsä vakuuttavasti yhdellä murrolla.

Kolmannen erän alussa molemmat pitivät ensimmäiset syöttönsä. 1-1 -tilanteessa Sinner tuli syöttämään ja tarjosi kaksi murtopalloa Ruusuvuorelle joista jälkimmäisen suomalainen käytti hyödykseen. Tämän jälkeen Ruusuvuori piti tyylikkäästi syöttönsä ja sai myös mahdollisuuksia lisämurtojen tekoon onnistumatta kuitenkaan siinä.

Ruusuvuori tuli kolmannen erän kymmenenteen peliin syöttämään ottelua nimiinsä, mutta menetti syöttönsä nollille. Heti seuraavassa Sinnerin syöttövuorossa suomalainen pääsi 0-30 -johtoon, mutta ei onnistunut saamaan ainuttakaan murtopalloa.

Kolmannen erän ratkaisu haettiin lopulta katkaisupelistä, jossa ummallakin pelaajalla oli vaikeuksia voittaa pisteitä omilla syötöillään, sillä Ruusuvuori karkasi kahdella minimurrolla jo 4-1 -johtoon, mutta ei onnistunut pitämään kumpaakaan omaa syöttöään. Katkaisupelissä nähtiin lopulta kaksi kertaa puolenvaihto. Lopulta Sinner iski Ruusuvuoren pehmeän kakkosyötön ottelupallotilanteessa kämmenellä läpi ja vei katkaisupelin 10-8 -lukemin nimiinsä.

Sinner kaivoi ottelun lopulta nimiinsä pelastettuaan kolme ottelupalloa ja murtamalla Ruusuvuoren syötön, kun suomalaisella oli mahdollista syöttää peli nimiinsä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis