Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

F1:n Saudi-Arabian GP:n aika-ajoissa draamaa – Saksalaistähti ajoi rajusti seinään

Mick Schumacher Saudi-Arabian GP F1
AOP

Formula 1:n Saudi-Arabian GP:n aika-ajoissa nähtiin hurjaa draamaa, kun Haasin saksalaiskuljettaja Mick Schumacher ajoi rajusti seinään kesken kierroksensa.

Haasin saksalaiskuljettaja Mick Schumacher menetti autonsa hallinnan 12. mutkassa, kun hän ajoi kanttikivien päältä ulkokurvissa. Haasin Formula 1 -auto lähti kuitenkin täydellisesti Mickiltä hanskasta ja paiskautui voimalla betoniseinään. Törmäyskohdassa ei ollut lainkaan pehmusteita.

Haasin tallipäällikkö Günther Steiner pystyi kertomaan huojentavia tietoja kuskinsa tilanteesta pian kolarin jälkeen.

– Puhuin hänen äitinsä Corinna Schumacherin kanssa ja pidin hänet ajan tasalla. Hänellä ei ole havaittavissa olevia vammoja, mutta he haluavat tehdä joitain tarkistuksia varmistaakseen, etteivät törmäysvoimat ole aiheuttaneet vammoja. Törmäys rikkoi teknologian, joten emme kuulleet mitään radiosta, mutta saimme tiedon, että hän oli tajuissaan, Steiner rauhoitteli F1-yhteisöä.

Myös F1:n virallisten sivujen live-seurannassa kerrottiin, että Haas on tiedottanut Mickin olevan fyysisesti kunnossa ja keskustelleensa äitinsä kanssa. Samalla kerrottiin, että saksalainen viedään kuitenkin sairaalaan tarkempiin tutkimuksiin.

Aika-ajot ehtivät olla saksalaisen kolarin vuoksi keskeytyneenä noin tunnin ajan, kun kolarin jälkiä siivottiin radalta. Aika-ajot keskeytettiin punaisilla lipuilla välittömästi, kun kolari tapahtui. Ferrarin Carlos Sainz ja Charles Leclerc pitävät tällä hetkellä kaksoisjohtoa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1