Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

NBA-tähti Jaxson Hayes vakavissa ongelmissa lain kanssa – Kovat syytökset niskassa

Jaxson Hayes sentteri New Orleans Pelicans
AOP

Koripallon NBA-seura New Orleans Pelicansin sentteriä Jaxson Hayesia syytetään entisen tyttöystävänsä, Instagram-malli Sofia Jamoran, pahoinpitelystä.

Instagram-malli Sofia Jamora syyttää entistä poikaystäväänsä, NBA-seura New Orleans Pelicansin sentteriä Jaxson Hayesia, kahdesta itseensä kohdistuneesta pahoinpitelystä. Jamora on haastanut Hayesin oikeuteen päällekarkauksesta, pahoinpitelystä ja henkisen ahdistuksen aiheuttamisesta. Jamora vaatii myös vahingonkorvauksia.

Ensimmäinen pahoinpitely tapahtui haasteen mukaan 14.2.2021 pariskunnan hotellihuoneessa Yhdysvaltain Texasin Dallasissa. Jamora oli matkustanut Hayesin mukana Pelicansin vieraspeliin ja pariskunta riitaantui.

Jamora kertoi pariskunnan jakaneen hotellihuoneen, ja kun Hayes palasi huoneeseen, hän raivostui, kun Jamora vitsaili ystävänpäiväkukkien puutteesta. Jamora väittää, että Hayes kiroili naiselle, löi häntä matkalaukulla, jonka hän heitti huoneen poikki, esti fyysisesti Jamoraa poistumasta huoneesta ja rikkoi kylpyhuoneen oven repiäkseen puhelimen pois Jamoran kädestä.

Jamora kertoo syytteessä, että Hayes pyysi anteeksi ensimmäistä tapausta ja vannoi, että hän ei koskaan enää koskaan kävisi Jamoraan käsiksi. Jamora kertoi kuitenkin, että lisää pahoinpitelyä seurasi heidän suhteensa jatkuessa.

Toisella kerralla mukana olivat myös serkku ja parin koirat

Toinen vakava välikohtaus tapahtui Jamoran mukaan kun hän, hänen kaksi koiraansa ja hänen serkkunsa yöpyivät Jamoran kodissa Yhdysvaltain Kalifornian Los Angelesissa 27.7.2021.

Haasteen mukaan Hayes jäi Jamoran kotiin päiväsaikaan, kun Jamora oli valokuvauksessa. Jamoran tullessa kotiin hän löysi koiransa vakavasti loukkaantuneena ja syytti puremahaavoista Hayesin paljon suurempia koiria. Jamoran mukaan Hayes oli pyörtynyt huumeiden aiheuttamasta sulkutilasta johtuen Jamoran tullessa kotiin, ja Hayesin nukkuessa Jamora laittoi koiransa koppeihin.

Jamora kertoo haasteessa, että Hayes lopulta herätti hänet keskiyöllä ja kysyi, mitä koirille tapahtui ennen kuin hän raivostui. Jamora sanoo, että he joutuivat suulliseen riitaan, joka kärjistyi siihen, että Hayes uhkasi serkkunsa raiskaavan Jamoran.

Syytteen mukaan Hayes kävi fyysisesti käsiksi Jamoraan ja hänen koiranpentuunsa heittäen pennun maahan ja tarttumalla ja ravistelemalla Jamoraa niin kauan, että hän kertoi Hayesille, että hän satutti häntä. Jamora kertoo lukineensa itsensä kylpyhuoneeseen, mutta Hayes mursi oven ja pahoinpiteli häntä.

Jamora väittää, että Hayes jahtasi häntä ympäri taloa ja pihaa, tarttui häneen useita kertoja, heitti häntä ympäriinsä ja raahasi häntä portaita alas. Jamora sanoo, että Hayes suuttui ja alkoi rikkoa kaikkea, mitä hän sai käsiinsä.

Haasteen mukaan Jamora väittää lukineensa Hayesin ulos talosta, mutta tämä murtautui sisään ikkunasta ja Jamora joutui lähettämään serkkuilleen tekstiviestejä pyytääkseen heitä soittamaan poliisit.

Jamoran mukaan poliisit saapuivat lopulta paikalle ja Hayes alkoi sekaantua poliisitutkintaan ja joutui riitaan poliisien kanssa, joka johti lopulta siihen, että Hayes sai etälamauttimesta.

Hayes on pelannut menestyksekkäästi Pelicansissa jo kolmen NBA-kauden ajan. Tällä kaudella 21-vuotias sentteri on pelannut 64 ottelua, joissa mies on tehnyt keskimäärin 9,1 pistettä, ottanut 4,5 levypalloa, antanut 0,6 koriin johtanutta syöttöä ja tehnyt 0,8 riistoa.

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo