Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Kamppailulajit

Vapaaottelupromootio UFC:ssä kiehuu – Välisarjan supertähti aikoo häipyä kesken sopimuksensa

Nate Diaz vapaaottelu UFC välisarja USA
AOP

Yhdysvaltalainen vapaaottelutähti Nate Diaz on antanut UFC-promootiolle ankaran vaatimuksen. Diaz ilmoitti, että joko hän saa ottelun lähiaikoina tai hän häipyy promootiosta.

36-vuotias yhdysvaltalainen välisarjan vapaaottelija Nate Diaz on ilmoittanut olevansa valmis siirtymään eteenpäin jättipromootio UFC:stä kesken voimassa olevan sopimuksensa. Diaz on ilmeisen turhautunut tilanteeseensa ja täräytti vaatimuksensa ilmoille Twitter-tilillään. Mies oli merkinnyt twiittiinsä UFC:n puheenjohtajan Dana Whiten ja liiketoimintajohtajan Hunter Campbellin.

– White ja Campbell, haluaisin pyytää vapautusta UFC:stä. Pyydän anteeksi, että kysyin verkossa, mutta jos ette anna minulle ottelua mahdollisimman pian, minulla on asioita tehtävänä, Diaz laukoi suorasanaisesti ja liitti twiittinsä perään vielä erinäisiä emojeita.

Diazin tämänhetkisestä UFC-sopimuksesta ​​on jäljellä enää yksi ottelu ja Diaz ei ole vielä päässyt sopuun promootion kanssa seuraavasta ottelustaan. Hän otteli viimeksi UFC 263:ssa kesäkuussa, kun hän hävisi yksimielisellä päätöksellä Leon Edwardsille. Siitä lähtien Diazin tulevaisuudesta on ollut ristiriitaisia ​​viestejä.

Diaz on tehnyt selväksi, että hän haluaisi taistella Dustin Poirieria vastaan. ​​Poirierin on kerrottu olevan myös kiinnostunut ottelusta, mutta ottelua ei ole vielä toistaiseksi buukattu, mikä on johtanut Diazin ilmeiseen turhautumiseen. Diaz on maalaillut eläköityvänsä kyseisen ottelun jälkeen.

Diazin uran jatkosta on ollut muutenkin ristiriitaisia tietoja liikkeellä. Taannoin levisi myös huhu, että mies haluaisi otella Yancy Medeirosia vastaan huhtikuussa oteltavassa Bellator 279 -tapahtumassa Yhdysvaltain Havaijilla.

UFC:n puheenjohtaja White puolestaan kommentoi viime viikolla, että promootio kyllä järjestää Diazille ottelun.

– Annamme hänelle ottelun. Olemme hänelle velkaa otteluita. Sanon tämän koko ajan, meidän on annettava näille kavereille kolme ottelua vuodessa. Annamme hänelle ottelun.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit