Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1 kisassa mahdollisuus kaikkien aikojen jytkyyn! – “Täysin mahdollista, että…”

Valtteri Bottas, Alfa Romeo Saudi-Arabia
AOP

Formula ykkösten MM-sarjan toinen osakilpailu ajetaan sunnuntaina Saudi-Arabian Jeddahin kaupungin katuradalla. Viikonloppu on ollut monella tapaa erittäin mielenkiintoinen ja kaikki mielenkiinto ei ole aina koskenut pelkästään radalla tapahtuvia asioita. Radan ulkopuolella on myös tapahtunut äärimmäisen mielenkiintoisia asioita.

Sunnuntain Saudi-Arabian kilpailuun lähdetään hienoista asetelmista lauantain aika-ajojen jälkeen. Läpi viikonlopun kuin kiskoilla kulkenut Ferrari ei saanut paalupaikkaa nimiinsä. Paluulle ylsi Red Bullin Sergio Perez, kun meksikolainen täräytti täydellisen kierroksen kolmannen osion loppuun ja nappasi paalun marginaalisella erolla kuten Penkkiurheilu.com uutisoi asiasta.

Suomalaisittain aika-ajo oli loistava, sillä Alfa Romeon Valtteri Bottas eteni jälleen kolmanteen sessioon ja jäi vain vajaan sekunnin paalusta ollen kahdeksas.

Lauantain aika-ajoissa, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi nähtiin iso onnettomuus. Aika-ajot olivat kahteen kertaan punaisten lippujen takia pysähdyksissä ja tämä luo mielenkiintoista asetelmaa myös sunnuntain kisaan.

Koko viikonlopun ajan Jeddahissa on nähty autojen liukastelua. Kapealla radalla ajettassa vahinkoja saattaa tapahtua todella paljon etenkin, kun renkaan lämpöjen kanssa on eri talleilla ollut suuria ongelmia. Tämä avaa oven myös kärkinelikon ulkopuolelle menestykseen. Mikäli aggressiivisesta ajotyylistään tunnettu hollantilainen hallitseva maailmanmestari pyrkii tekemään normaalia tiukempia ohituksia kärjessä, niin pelti saattaa rytistä.

Bahrainin avausviikonloppuna nähtiin, mitä yksi moottorin räjähtäminen saa aikaan. Saudi-Arabian kisassa saatetaan nähdä monia eri turva-autoja radalla, joka sekoittaa taktista lähtökohtaa melkoisesti. On täysin mahdollista, että Ferrari ei tänä viikonloppuna juhli, mutta auton moottori saattaa olla ykköspallilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1