Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

F1:n Saudi-Arabian GP sisälsi runsaasti draamaa – Ykköspallilla tuttu nimi

Max Verstappen Saudi-Arabian GP F1
AOP

Formula 1:n Saudi-Arabian GP-viikonloppu sisälsi runsaasti dramatiikkaa joka vaiheessaan. Lopulta juhlituimmaksi sankariksi nousi Red Bullin Max Verstappen, joka jätti Ferrarin Charles Leclercin ja Carlos Sainzin tiukassa kamppailussa taakseen.

Formula 1:n Saudi-Arabian GP:hen paalupaikalta startannut Sergio Pérez ei pystynyt pitämään kärkisijaansa kovasta yrityksestään huolimatta, vaan jäi lopulta palkintopallisijojen ulkopuolelle. Alfa Romeon Valtteri Bottaksen matka tyrehtyi puolestaan 13 kierrosta ennen maalia moottoriongelmiin.

Haasin saksalaistähti Mick Schumacher ei päässyt starttaamaan lainkaan varsinaiseen osakilpailuun aika-ajoissa sattuneen kolarinsa jäljiltä. Lääkärit määräsivät miehen jättämään kisan väliin. AlphaTaurin Yūki Tsunoda oli toinen kovan onnen soturi, kun mies ei pystynyt ajamaan vapaiden harjoitusten jälkeen kierrostakaan aika-ajoissa tekniikkamurheiden vuoksi. Samat ongelmat pakottivat japanilaisen myös sivuun kisasta.

Ferrarin Charles Leclerc vankisti kisatuloksellaan kuljettajien MM-sarjan johtoaan. Eroa kakkosena olevaan tallitoveri Carlos Sainziin on nyt 12 pistettä. Suomalaisässä Bottas on puolestaan sijalla yhdeksän kahdeksalla pisteellään.

Saudi-Arabian GP:n lopputulokset

1 Max Verstappen Red Bull
2 Charles Leclerc Ferrari
3 Carlos Sainz Ferrari
4 Sergio Pérez Red Bull
5 George Russell Mercedes
6 Esteban Ocon Alpine
7 Lando Norris McLaren
8 Pierre Gasly AlphaTauri
9 Kevin Magnussen Haas
10 Lewis Hamilton Mercedes
11 Guanyu Zhou Alfa Romeo
12 Nico Hülkenberg Aston Martin
13 Lance Stroll Aston Martin
14 Alexander Albon Williams
NC Valtteri Bottas Alfa Romeo
NC Fernando Alonso Alpine
NC Daniel Ricciardo McLaren
NC Nicholas Latifi Williams
NC Yūki Tsunoda AlphaTauri

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1