Seuraa meitä:

Formula 1

Mercedeksen Lewis Hamilton ja George Russell tuskailivat Saudi-Arabian F1 GP:n ongelmiaan: “Tällä hetkellä emme taistele korkeimmasta sijoituksesta”

Lewis Hamilton George Russell Saudi-Arabian F1 GP Mercedes
AOP

Mercedeksen F1-tallin Saudi-Arabian GP-viikonloppu meni pahasti penkin alle. Kumpikin kuski, Lewis Hamilton ja George Russell, manasi ongelmia autonsa kanssa sekä viikonlopun aikana että sen jälkeen.

Kumpikin Mercedeksen Formula 1 -tallin kuskeista, niin Lewis Hamilton kuin George Russellkin, kärsi auto-ongelmista Saudi-Arabian GP:n aikana. Hamilton kritisoi autoaan pahimmillaan ajokelvottomaksi.

Hamiltonin aika-ajot menivät täysin penkin alle ja mies pääsi lähtemään osakilpailuun vasta 16. lähtöruudusta. Russellilla meni sentään hieman paremmin ja mies pääsi kuudenteen ruutuun. Kisassa miehet olivat sijoilla 5 (Russell) ja 10 (Hamilton).

Hamilton raivosi autonsa ajokelvottomuudesta pitkin kisaviikonloppua.

– En tiedä kuinka eri autot on asetettu, mutta autoa ei voi ajaa valitsemillani asetuksellilla. Mutta se on oma vikani, tein joitain muutoksia asetuksiin. En tiedä, jos se liittyi asiaan, mutta auto oli hyvin epävakaa, Hamilton manasi vapaiden harjoitusten jälkeen.

Sama jatkui aika-ajojen jälkeen.

– Asetukset näyttivät hyviltä P3:ssa, yritin edetä samanlaiseen suuntaan ja ehkä menin liian pitkälle. Auto oli yksinkertaisesti ajokelvoton ja hyvin hermostunut.

Pannukakku huipentui itse kisassa.

– Tällä hetkellä emme taistele korkeimmasta sijoituksesta. Olemme niin kaukana edellä olevista kavereista. Meillä on paljon työtä tehtävänä. Minusta ei tunnu erityisesti siltä, ​​että meillä olisi tehnyt parannuksia. Tiedän vain sen, että en pysynyt Haasin perässä. Ne voimat, jotka heillä on, he sinkoutuivat ohitseni, kun ohitin Kevin Magnussenin aiemmin kilpailussa.

Tallitoveri Russell oli samoilla linjoilla

Mercedeksen toinen kuski Russell jakoi Hamiltonin näkemykset ongelmista.

– Mitä nopeammin menet, sitä pahemmaksi pomppiminen muuttuu, joten se vaikeuttaa aika-ajoa, koska revitämme moottoreita, maksimitehoa, kuljemme nopeammin suoraan, mikä aiheuttaa enemmän pitovoimaa ja lisää pomppimista.

– Meidän on melkein vältettävä tämä ongelma, ja myös kilpailussa, kun DRS on kiinni, meillä on enemmän pitovoimaa kuin DRS:n ollessa auki, ja se on toinen tekijä, joka meidän on otettava huomioon. Opimme edelleen ja siksi olemme kaukana optimaalisesta. Mutta siksi sanoin, että jos ratkaisemme pomppimisen, se parantaisi, sanoisin, että 99 % ongelmistamme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Formula 1