Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Saksalainen entinen huippujuoksija menehtyi traagisessa onnettomuudessa Espanjassa

Alexander Lubina pitkän matkan juoksija Saksa
AOP

Saksalainen kestävyysjuoksun moninkertainen Saksan-mestari Alexander Lubina on menehtynyt traagisessa onnettomuudessa Espanjan Mallorcalla.

Pitkien matkojen juoksijana kunnostautunut 42-vuotias Alexander Lubina oli Espanjan Mallorcalla valmentamassa paikallisia juoksijoita. Onnettomuushetkellä Lubina oli kuitenkin viettämässä vapaa-aikaa ja oli tutkimassa paikallisia Cala Serenan kallioita.

Alueella riehunut myrsky pääsi kuitenkin yllättämään Lubinan, kun hän oli laskeutumassa luolaan myrskyvaroituksesta ja korkeista aalloista huolimatta. Aalto imi Lubinan mukaansa ja paiskasi hänet kivikkoon surmaten miehen ilmeisesti välittömästi. Sukeltajat löysivät Lubinan ruumiin luolasta myöhemmin.

Mallorcan Guardia Civilin tiedotteen mukaan onnettomuusalue tunnetaan vaarallisena. Alueella on myös varoituskylttejä ja luolan sisäänkäynti on aidattu.

– Se on vaarallinen paikka, jossa on valitettavasti sattunut useita onnettomuuksia ja kuolemantapauksia.

Lubinan edustama yleisurheiluseura TV Wattenscheid 01 julkaisi myös oman surunvalittelunsa juoksijalegendan muistoksi.

– TV Wattenscheid 01 Leichtathletik eV ajattelee Lubinan sukulaisia ​​ja toivottaa sureville voimia erityisesti näinä vaikeina aikoina.

Lubina oli todella tunnettu tekijä Saksan yleisurheilupiireissä. Hän oli muun muassa 11-kertainen Saksan-mestari pitkillä matkoilla ja kilpaili myös suunnistuksessa. Hän edusti Saksaa myös lukuisia kertoja kansainvälisissä kilpailuissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut