Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Autourheilulegenda Max Mosleyn kuolemasta paljastui uusia järkyttäviä yksityiskohtia

Max Mosley autourheilulegenda Englanti
AOP

Yksi autourheilun suurnimistä, englantilainen Max Mosley, menehtyi toukokuussa 2021. Nyt Iso-Britannian yleisradio BBC on julkistanut uutta tietoa miehen kuolemasta.

Iso-Britannian yleisradio BBC kertoi tiistaina artikkelissaan, että englantilainen autourheilujohtaja Max Mosley tappoi itsensä toukokuussa 2021. Mosley oli ampunut itseään päähän saatuaan selville, että hänen syöpänsä on parantumaton.

Mosley kuoli Englannin Lontoossa sijaitsevassa kodissaan 23.5.2021. 81-vuotias mies sairasti diffuusia suurta B-solulymfoomaa, joka on immuunisoluihin vaikuttava syöpä.

Westminster Coroner’s Court julkisti kuolinsyytutkinnan jälkeen, että hän kertoi suunnitelmansa, söi viimeisen aterian vaimonsa kanssa ja kirjoitti itsemurhaviestin. Tämän jälkeen Mosley ampui itsensä. Vanhempi kuolemansyyntutkija, tohtori Fiona Wilcox, vahvisti tiedot tiistaina.

Mosley oli käynyt läpi kaikki hoitovaihtoehdot syöpäänsä. Tiedotteen mukaan lääkärit olivat kertoneet hänelle, että hänellä oli todennäköisesti erittäin rajallinen elinajanodote ja hänet oli siirretty palliatiiviseen hoitoon.

Tutkimuksen mukaan Mosley otti yhteyttä henkilökohtaiseen avustajaansa iltana ennen kuin hänet löydettiin kuolleena kertoakseen hänelle päätöksestään tappaa itsensä. Mosleytä oltiin yritetty käännyttää aikeistaan siinä onnistumatta.

Tohtori Wilcox kirjasi kuolinsyyksi ampumahaavan ja lisäsi, että syöpä oli myötävaikuttava tekijä kuolemassa.

– Olen myös täysin varma, että herra Mosley ei olisi ryhtynyt tähän toimenpiteeseen muutoin kuin ahdistavan ja heikentävän terminaalisen lymfooman vuoksi.

Mosleyn ura oli täynnä suuria saavutuksia ja skandaaleja

Mosleyn oma ajoura nousi aina Formula 2:een saakka. Hän ajoi myös kotimaassaan kilpaa. Mosleyn ura kesti vuodet 1966-1969, jonka jälkeen hän siirtyi hallinnollisiin tehtäviin. Hän toimi Marchin Formula 1 -tallissa vuodet 1969-1977. Hän toimi myös F1:n tallien yhdistyksessä.

Mosley siirtyi pois autourheilun parista tämän jälkeen ja palasi vasta vuonna 1986 tallien yhdistyksen toimintaan. Vuonna 1993 hänet valittiin Kansainvälisen autoliiton FIA:n puheenjohtajaksi, jossa tehtävässä hän jatkoi aina vuoteen 2009 saakka.

Mosleyn uraa varjostivat myös erilaiset skandaalit. Tunnetuin näistä oli Mosleyn oikeusjuttu News of the World -lehteä vastaan, joka oli kertonut Mosleyn osallistuneen seksiorgioihin natsiasussa. Oikeus päätti jutun lopulta Mosleyn eduksi. Oikeusjuttu kesti huikeat seitsemän vuotta vuodesta 2008 vuoteen 2015.

Helmikuussa 2018 Mosleytä syytettiin esitteiden jakamisesta 1960-luvulla, joissa väitettiin, että tummaihoiset siirtolaiset levittävät tauteja. Mosley hävisi oikeusjutun vuonna 2020.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1