Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Tennis

Brittiläinen tennislupaus kamppailee long covidin kourissa: “Olen ollut täysin sänkyyn sidottu”

tennis
AOP

Yksi Iso-Britannian suurimmista tennislupauksista, 20-vuotias Tanysha Dissanayake, on kertonut Daily Mirrorin haastattelussa kärsivänsä koronan vakavasta pitkittyneestä muodosta long covidista.

20-vuotias Tanysha Dissanayake sai korona-tartunnan viime vuoden heinäkuussa ja on kärsinyt vaikeista oireista siitä lähtien.

– Se on periaatteessa ollut alamäkeä siitä lähtien, Dissanayake kertoi yli kahdeksan kuukautta kestäneestä kamppailustaan.

– Suurimman osan tästä vuodesta olen ollut täysin sänkyyn sidottu. Puhuakseni teille tänään, en tehnyt mitään koko aamuna, en tehnyt paljoa eilen. Eräs ystäväni tuli käymään toissapäivänä. Minun piti levätä viisi päivää sen jälkeen, britti kertoi.

Dissanayake on kärsinyt lukuisista erilaisista oireista, kuten vaikeuksista kävellä minkä tahansa matkan ilman hengenahdistusta.

– Vaihdoin täysin työkykyisestä 19-vuotiaasta nykyiseksi 20-vuotiaaksi ja olen huomannut, että jopa helpoimmat asiat vaikuttavat mahdottomilta tehdä.

– Yhdessä päivässä minun on valittava kahdesta päivittäisestä tehtävästä, koska molempien tekeminen saisi minut hengästymään niin, että en pääse ylös. Se on elävä painajainen, jota kutsutaan long covidiksi. Miten joku nuori, hyväkuntoinen ja terve voi jäädä niin työkyvyttömäksi viruksen takia?, nainen suree.

Dissanayake ei aio kuitenkaan luovuttaa, vaan taistelee tulevaisuutensa puolesta.

– Kaikki voidaan todella ottaa sinulta pois yhdessä yössä, mutta se voi jättää tilaa joillekin uskomattomille asioille prosessissa.

– Riippumatta siitä, mitä elämässäsi tapahtuu, aina on jotain mistä olla kiitollinen. Ei väliä miten pienestä asiasta! Takaiskusi todella valmistelevat sinua parhaaseen paluuseen.

Dissanayake on ollut parhaimmillaan naisten tenniksen WTA:n yksinpelilistalla 1056. sijalla ja ITF:n yksinpelilistalla 532. Tällä hetkellä hän on WTA-listalla 1588. sijalla ja ITF-listalla 668. sijalla.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis