Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Formula 1

Aston Martinin entinen tallipäällikkö tylyttää tallin pääomistajaa: “Ei ymmärrä, että hänen pitäisi jäädä kotiin”

Colin Kolles entinen tallipäällikkö Aston Martin
AOP

Aston Martinin, silloin vielä Hispania Racing -nimellä kilpailleen, Formula 1 -tallin entinen tallipäällikkö ​​Colin Kolles arvostelee kovin sanoin tallin pääomistajaa Lawrence Strollia kyvyttömästä johtamisesta.

Romanialainen 51-vuotias ​​Colin Kolles toimi Hispania Racingin, Force Indian, Spykerin, Midlandin ja Jordanin nimillä kulkeneen Formula 1 -tallin tallipäällikkönä vuosina 2005-2008. Kolles kertoo olevansa pettynyt nykyisin Aston Martin -nimellä kulkevan tallin pääomistajan Lawrence Strollin toimintaan.

Aston Martinin alkukausi on ollut surkea. Tähtikuski Sebastian Vettel ei ole päässyt ajamaan yhdessäkään osakilpailussa korona-tartunnan vuoksi ja ratin takana istuneet Nico Hülkenberg ja Lance Stroll ovat jääneet pistesijojen ulkopuolelle joka kerta. Sekä kuljettajat että talli majailevat jumbosijoilla MM-taistossa.

– Teillä on tallin omistaja, joka luulee olevansa tallin pomo, joka tietää kaiken paremmin ja ajattelee, että hänen pitäisi laittaa poikansa eteen kaikin voimin. Minulle se on täysin väärä lähestymistapa.

– Niin kauan kuin Martin Whitmarsh on vastuussa eikä herra Stroll ymmärrä, että hänen pitäisi jäädä kotiin ja antaa vain budjettiohjeita ja antaa niiden ihmisten työskennellä, jotka tietävät asiansa ja saavat oikeat ihmiset johtamaan tallia, se ei koskaan toimi elämässä, Kolles tylytti.

Lawrence osti Force Indian vuonna 2018 noin 118 miljoonalla dollarilla ja hänellä oli suuria tavoitteita jatkaa ja haastaa F1-eliitti tulevina vuosina. Talli muutti nimensäkin ensin Racing Pointiksi ja sittemmin Aston Martiniksi uuden suunnan hakemisen nimissä.

Kolles haukkuu monet Lawrencen päätöksistä

Yksi kiistanalaisista päätöksistä oli myös nostaa Lance kisakuskin paikalle. Kollesin mukaan kyseessä oli hölmö ratkaisu.

– Jos joku luulee pääsevänsä F1:teen ja olevansa kärjessä yhdessä yössä, se ei toimi niin nopeasti.

Strollit saavat jälleen rapaa niskaansa Kollesilta.

– Sinulla täytyy olla suunnitelma. Sinulla olisi voinut olla suunnitelma, että uudet säännöt tulisivat vuonna 2022 ja toimisivat niiden mukaisesti. Herra Stroll kuitenkin päätti muutama vuosi sitten, että se pitäisi nyt tehdä nopeasti hinnalla millä hyvänsä.

– Sanoin sijoittajille, että jos otat miljoonan mitä tahansa valuuttaa ja heität sen tuleen, rahat palavat yhtä nopeasti kuin F1:ssä, jos et tiedä mitä olet tekemässä. Se on tapaus, joka tapahtuu Aston Martinissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Formula 1