Seuraa meitä:

Tennis

Miamin Masters-turnauksen toinen välieräpari selvä – Norjan superlupaus murskasi olympiavoittajan!

Casper Ruud Miamin Masters-1000 -kisassa
AOP

ATP-kiertueen Miamin Masters-1000 -kisassa on jäljellä enää kuusi parasta pelaajaa. Keskiviikona ja torstain vastaisena yönä pelattiin kaksi ensimmäistä puolivälierää pois ohjelmasta. Torstain ja perjantain välisenä yönä Suomen aikaa pelataan kaksi muuta puolivälierää. Ensimmäisissä puolivälierissä nähtiin yhteensä kolme ja puoli erää, kun ensimmäisessä pelissä Italian suurlupaus joutui antamaan luovutusvoiton.

Miamissa on pelattu tämän ja viime viikon aikana maaliskuun toista Yhdysvalloissa pelattavaa Masters-1000 -tason kilpailua. Turnauksessa on enää kuusi parasta pelaajaa jäljellä ja ensimmäinen välieräpari selvisi varhain torstaina Suomen aikaa.

Päivän toisessa puolivälierässä Norjan supertähti Casper Ruud otti komean 2-1 (6-3, 1-6, 6-3) -voiton Saksan Alexander Zverevistä edeten turnauksessa välieriin. Ruudille välieräpaikka on ensimmäinen kovien kenttien Masters-kisassa.

Ruud kohtaa välierässä Argentiinan suuryllättäjä Francisco Cerundolon. Cerundolo on ATP-listalla 103. Cerundolo sai omassa puolivälierässä luovutuksen Italian Jannik Sinneriltä, joka kärsi jalkarakoista.

Itse puolivälierän norjalainen aloitti vahvasti ja marssi avauserässä tyylipuhtaasti 6-3 -voittoon antamatta yhtään murtopalloa saksalaiselle olympiavoittajalle. Toisessa erässä Ruud kärsi pienestä jalkavammasta ja päästi erän käsistään saksalaisen voittaessa tämän helpohkosti 6-1 -lukemin.

Kolmannessa erässä norjalainen aloitti vahvasti pitämällä syöttönsä helpohkosti ja murtaen heti perään Zverevin syötön. Tämän jälkeen ottelu oli täysin norjalaisen hallinnassa, eikä saksalaiselle jäänyt oikein palaakaan. Ottelun viimeisen syöttövuoron Ruud piti nollille ja päätti ässään.

Ruudin välierävastus Cerundolo on suuri yllättäjä, joka on kaatanut matkalla neljän joukkoon Miamin turnauksessa Tallon Griekspoorin, Reilly Opelkan, Gael Monfilsin ja Francis Tiafoen. Opelka antoi argentiinalaiselle luovutuksen Sinnerin tavoin. Sinner käänsi turnauksen toisella kierroksella tiukan väännön edukseen Suomen Emil Ruusuvuorta vastaan.

Aiemmin maaliskuussa argentiinalainen ei päässyt mukaan Indian Wellsin Masters-1000 -kisaan. Cerundolo pelasi Indian Wellsin karsinnan jälkeen Phoenixissa Challenger -tason turnauksessa, jossa taipui ensimmäisellä kierroksella Ranskan Arthur Rinderknechille 2-1 -lukemin, joten välieräpaikkaa voidaan pitää isona yllätyksenä.

Lopuissa puolivälierissä Daniil Medvedev kohtaa Hubert Hurkaczin ja Espanjan Carlos Alcaraz saa haasteen serbiyllättäjä Miomir Kecmanovicilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis