Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tähtivapaaottelija Chael Sonnen vaikeuksissa lain kanssa – Pitkä lista syytteitä niskassa

Chael Sonnen
AOP

Yhdysvaltalainen tähtivapaaottelija Chael Sonnen on jälleen ongelmissa lain kanssa. Häntä syytettiin alunperin törkeästä päällekarkauksesta. Syyte hylättiin, mutta miehellä on vielä kuusi muutakin syytettä niskassaan.

Yhdysvaltalainen vapaaottelija Chael Sonnen sai positiivisia uutisia Yhdysvaltain Nevadan Las Vegasissa pidetyssä muutoskäsittelyssä, joka koski viime joulukuussa sattunutta väkivaltaista välikohtausta lasvegasilaisessa Four Seasons -hotellissa.

Keskiviikkona Las Vegasin oikeusistuimessa pidetyssä kuulemistilaisuudessa syyttäjät hylkäsivät Sonnenin syytteen yhdestä törkeästä rikoksesta ja neljästä lievästä rikoksesta.

Sonnen joutui alun perin syytteeseen lievästä pahoinpitelystä tammikuussa, mutta syyte hylättiin, mikä jätti mahdollisuuden syytteiden uudelleennostamiseen. Myöhemmässä oikeudenkäynnissä 14. maaliskuuta Sonnen sai syytteen vakavasta päällekarkauksesta, kuristamisesta ja kymmenestä lievästä pahoinpitelystä. Uusintakäsittelyn jälkeen jäljelle jäivät kuusi lievää pahoinpitelysyytettä.

Osavaltionsyyttäjät tekivät tiistaina muutetun rikosilmoituksen ja pyysivät, että aluesyyttäjä tarkastelee tapausta uusien 14. maaliskuuta esitettyjen syytteiden valossa. Keskiviikkona Sonnen puolustusasianajaja Dayvid Figler kertoi uskovansa, että tuomioistuin “ymmärsi, että asianmukaisempi tapa edetä olisi tämä muutettu valitus”.

Sonnen syytetään tohtori Christopher Stellpflugin ja Julie Stellpflugin sekä useiden vartijoiden ja hotellivieraiden, jotka puuttuivat tapahtumaan, pahoinpitelystä. Sonnenia ei alunperin pidätetty.

– Sonnen sai rikosilmoituksen jokaisesta yksittäisestä uhrista, minkä jälkeen hänet saatettiin pois alueelta. Koska rikokset tehtiin poliisin läsnäolon ulkopuolella, pidätystä ei suoritettu, mediatiedoissa kerrottiin.

Stellpflugit nostivat oman kanteensa Sonnenia vastaan ​​25. maaliskuuta ja vaativat yli 15 000 dollarin vahingonkorvauksia pahoinpitelystä ja tahallisesta henkisen ahdistuksen aiheuttamisesta. Stellpflugien asianajaja Kory Kaplan vastusti keskiviikkona syytteiden alentamista ja väitti, että päätös oli ristiriidassa syyttäjien aiemman lausunnon kanssa.

Kanteen mukaan Sonnen hyökkäsi Stellpflugien kimppuun Four Seasons -hotellin käytävällä. Pariskunta väittää, että Sonnen oli päihtynyt, pukeutunut verisiin vaatteisiin ja “päästi käsittämättömiä ääniä”. Sonnenin väitettiin kohdanneen Christopherin ja “menneen rajusti tohtori Stellpflugin kimppuun lyömällä häntä useita kertoja päähän suljetulla nyrkkillä” ja kuristaneen häntä sen jälkeen.

Sonnenia syytetään myös Julien lyömisestä naamaan useita kertoja avoimella nyrkkillä.

Kanteen mukaan toinen hotellivieras, jonka kimppuun Sonnenin väitettiin aiemmin hyökänneen, oli ensimmäinen, joka hälytti turvallisuushenkilöstön. Tästä seurasi väkivaltainen yhteenotto ja Sonnenia syytettiin vartijoiden lyömisestä, polvella potkimisesta ja potkimisesta.

Poliisin tapausraportin mukaan Sonnenin vaimo Brittany Sonnen kertoi poliisille, ettei hän muistanut tapausta, koska hän oli ottanut Ambienia aiemmin päivällä ja että hän nukkui tuolloin. Hän näytti loukkaantuneen, vaikka vammojen luonne oli epäselvä ja hän kiisti sen johtuneen perheväkivallasta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit